Burak Özçivit'ten Ortadoğu'ya büyük yatırım

‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisindeki ‘Malkoçoğlu Balibey’ karakterinden esinlenerek ‘Balibey Döner’ dükkânını açan Özçivit, talepler üzerine Ortadoğu’ya açılıyor.

Çalıkuşu' dizisinde'Kamran' karakterini canlandıran Burak Özçivit, yatırımlarına devam ediyor.

Özçivit, dört ay önce'Muhteşem yüzyıl' dizisindeki'Malkoçoğlu Balibey' karakterinden esinlenerek Levent'te hizmete soktuğu'Balibey Döner' dükkânının şubelerini açmaya başlıyor.

40 şube açılması planlanıyor

Dört ay önce açılmasına rağmen'Balibey Döner' için başta Kuveyt, Suudi arabistan ve Dubai olmak üzere Ortadoğu ülkerinden yoğun ilgi gösterilince Özçivit, şube açmaya karar verdi. Ortadoğu ülkelerinden her hafta'Balibey Döner'e gelmek için seferler düzenlenmesiyle Özçivit de harekete geçti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Özçivit, franchise ve'Balibey Döner'in şubeleri için altyapı çalışmalarına başladı ve ilk olarak balibey.com.tr sitesini açtı.

Özçivit, internet sitesinde'Balibey Döner' ve kendisi hakkında bilgiler vererek hayranlarını bilgilendiriyor. Türkiye'de 40 şube açmayı planlayan Burak ilk durağı Anadolu Yakası olacak. Yaz ayının başında Anadolu Yakası'nda açılan şubeden sonra ünlü oyuncu, daha sonra planlamaya göre başka bir ilde büyük bir şube daha açacak.

Oyuncu, ilgiden memnun olduğu Ortadoğu ülkelerinden birinde 2015 yılında ilk şubesini açmayı planlıyor. Arap hayranlarının yoğun ilgisinden dolayı Burak Özçivit,'Çalıkuşu' dizisi bittikten sonra Ortadoğu ülkelerine giderek'Balibey Döner' için yer bakacak.

Arapça logo yaptı

Burak Özçivit, ayrıca Arap hayranlarının baskısı sonucunda Levent'teki'Balibey Döner' için Arapça logo çalışması da yaptı. Ünlü oyuncu Özçivit, Arap hayranlarının isteği üzerine kendi fotoğrafının yer aldığı logo tasarlattı.