Şahane ikiliden sürpriz karar!

Ekranların en sevilen ikililerinden olan Çağla Şikel ve Alişan ikilisi yep yeni bir diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Ekranların en sevilen ikililerinden olan Çağla Şikel ve Alişan ikilisi yep yeni bir diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Son dakika magazin haberleri acunn.com'da. Çağla Şikel ve Alişan ile ilgili tüm haber ve videolara acunn.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Magazin gündeminin en güncel haber ve videolarını acunn.com internet sayfasından takip edebilirsiniz. Kim nerede, ne dedi, ne yapıyor ünlülerin hayatından en son haberler acunn.com'da...

Cennet Mahallesi dizisinde birlikte oynayan Çağla Şikel ve Alişan, daha sonra iki kez tv programında bir araya gelerek program sundu. Halen Show TV ekranlarında sabah programı hazırlayan ikili şimdi de yeniden diziyle sevenlerinin karşısına gelmeye hazırlanıyor.

Show TV'nin iç yapımları olan C Yapım tarafından yapımı üstlenilen diziyle yaz aylarında izleyicinin karşısına çıkacak olan Çağla Şikel ve Alişan, yeni dizide izleyiciyi hem güldürecek hem duygulandıracak.

Cennet Mahallesi dizisinde olduğu gibi yeni dizide de birbirlerini çok seven iki aşığı canlandıracak olan ikili yine sürekli çıkan engeller nedeniyle evlenemeyecekler.