‘Jamal‘ Yılmaz ‘Major‘ Erdoğan

Gladyatör'ün Çanakkale filminde rol alan Cem Yılmaz ile Yılmaz Erdoğan'ın filmdeki isimleri belli oldu. Yılmaz Jamal, Erdoğan ise Major (Binbaşı) Hassan olarak izleyici karşısına çıkacak.

Oscarlı aktör Russell Crowe'un hem yönetmenliğini üstlenip hem oynadığı 'The Water Diviner' filmiyle ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Cem Yılmaz ile Yılmaz Erdoğan'ın da rol aldığı yapımda, ikilinin filmdeki isimleri ortaya çıktı. Filmde ünlü komedyen Yılmaz Jemal (Cemal), Yılmaz Erdoğan ise 'Major (Binbaşı) Hassan' karakterine hayat verecek. Filmde aynı zamanda Avustralya'da yaşayan Türk Deniz Akdoğan, Salih Kalyon, Birol Tarkan Yıldız gibi isimler de rol alıyor.

OSMANLI KADINI OLGA KURYLENKO

Ünlü Ukraynalı aktrist Olga Kurylenko ise Osmanlı Kadını 'Ayşe'ye hayat verecek. Çekimlerinin bir bölümü Türkiye'de gerçekleştirilen 'The Water Diviner'da, I. Dünya Savaşı sırasında oğullarını kaybetmiş babanın hikayesi konu ediliyor.

YENİ SENARYO EKİBİ

Son filmi'Pek Yakında'ya hız veren Cem Yılmaz, senaryo çalışmalarına ailesini de dahil etti. Babası ve dayısına son rötuşlarını yaptıran Yılmaz, o anları ise Instagram hesabından paylaştı. Ünlü komedyen fotoğrafın altına'Babam ve dayım düzeltmeleri yapıyor' notunu düştü.