Çağla Şikel çocuklarıyla eğlendi

Ünlü sunucu çocukları Kuzey ve Uzay ile birlikte keyifli bir gün geçirdi.

Haftaiçi her gün ekranlarda olan Çağla Şıkel, yoğun iş temposundan arta kalan tüm vaktini oğulları 4 yaşındaki Kuzey ve 2 yaşındaki Uzay ile birlikte geçiriyor. Çağla Şıkel, en son oğullarıyla birlikte Trump Alışveriş Merkezi'nde açılan çocuk şehri KidzMondo'da görüntülendi.

Gerçek bir şehrin küçültülmüş hali olan KidzMondo'do çocuklar kostümlerini giyip meslekleri deneyimliyor. Çağla Şıkel'in oğulları Kuzey ve Uzay da bu şehrin vatandaşları oldu. Kuzey itfaiyeciden inşaatçıya meslekleri deneyimlerken kardeşi ve annesi de merakla onu izledi. Sonra dayanamayıp onlar da işin içine girdi.

Kuzey önce şeker fabrikasında çalıştı, kendi şekerini üretti. Ardından inşaat sahasına geçti. İş makinesiyle kum taşıdı, ardından boyacı oldu. Uzay da abisine özenince annesinin kucağında inşaat sahasına girip yine annesinin yardımıyla iş makinesi kullanıp boya yaptı. Ünlü manken “Kuzey ve Uzay buraya bayıldı ama ben de en az onlar kadar bayıldım. Ben bile oynarım burada... Bizim zamanımızda yoktu böyle eğlenceler… İnsanın çocuk olası geliyor” diye konuştu.