Dubai'de Kıvanç Tatlıtuğ çılgınlığı!

Dubaililer Kıvanç Tatlıtuğ'un şoförü olabilmek için servet döküyorlar

Türk dizilerinin reyting rekorları kırdığı Dubai'de yerli halk dizilerde görünmek için yüz binlerce doları gözden çıkardı. Dizilerin çekildiği mekanlara özel turlar düzenleyen Dubaili milyarderler özellikle Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı dizileri merak ediyor.

Dubaili milyarderler Türk dizilerinde figüranlık yapmak için sıraya girdi. Dubai Başkonsolosluğu Ticaret Ataşeliği yetkilileri birçok Dubailinin Türk dizilerinde rol almak istediğini söyledi. Dubaili kadınların Muhteşem Yüzyıl dizisinin hareminde kısa süreliğine cariye olarak görünmek için servet ödemeye hazır olduğu ortaya çıktı.

Kıvanç İngilizce'sini geliştirdi

Türk dizilerinde küçük roller almak isteyen Dubaili erkekler ise özellikle Kıvanç Tatlıtuğ'un şoförü ve Sultan Süleyman'ın kapısında bekleyen ağa olmak istiyor. Birçok kişi bu roller için 100 binlerce doları gözden çıkarıyor. Yetkililerin yaptığı açıklamala göre Dubai'ye ilk gidişinde İngilizce'yi çok iyi konuşamayan Kıvanç Tatlıtuğ'un artık televizyon röportajlarını tercümansız yaptığı da belirtiliyor. Tatlıtuğ'un yanı sıra Tuba Büyüküstün ve Songül Öden de Dubai'de Hollywood yıldızı gibi karşılanıyor. Dubai'de onlarca dergiye kapak olan Büyüküstün ve Öden'in dizileri de izlenme rekorları kırıyor.

700 bin dolara ret

Türk dizi oyuncularının ülkeye gelişinde jet sosyete özel davetler düzenliyor. Hatta bir süre önce Muhteşem Yüzyıl dizisinin oyuncularının Dubaili bir firmanın açılışına davet edildiği ancak yapım şirketinin önerilen 700 bin dolara rağmen teklifi kabul etmediği öğrenildi.