Ceyda Ateş'in yeni dizisi belli oldu

Ceyda Ateş, ‘En Uzun Yüzyıl Çırağan’ adlı dizinin ilk iki bölüm senaryosunu Instagram’a koydu.

Ceren Hindistan, Fırat Çelik, Haluk Piyes ve Engin Şenkan'la başrolünü paylaştığı 'Firuze' dizisi reyting yüzünden ekrana erken veda etmesinin ardından Ceyda Ateş, yeni bir proje için kolları sıvadı.

Amerika'da emlak işi yapan sevgilisi Buğra Toplusoy'un yanına giden Ateş, İstanbul'a gelir gelmez yeni dizi için imza attı.

SENARYOYU İNSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Sevgilisi Toplusoy'la, "Şu an için evliliği düşünmüyoruz" açıklaması yapan Ceyda Ateş, 'En Uzun Yüzyıl Çırağan' dizisiyle seyirci karşısına geçmeye hazırlanıyor. Senaryosunu Ede Tezcan ve Fatih Özcan'ın yazdığı dizide Ateş, başrolü Engin Altan Düzyatan'la paylaşacak. Düzyatan'a, Ahmet Mümtaz Taylan da eşlik edecek.

Dizinin çekimleri önceki gün İstanbul'da başladı. Oyuncular ve ekip bir araya gelerek tanıştıktan sonra çekim için kamera karşısına geçti. Ateş, bir süre önce eve kapanarak gelen ilk iki bölümlük senaryo üzerinde çalışmalar gerçekleştirdi. Yeni dizisi için instagram sayfasında senaryoyu paylaşan Ceyda Ateş'in, kısa bir süre sonra uyarıldığı için payşatıklarını kaldırdığı iddia edildi.