Tuğçe Kazaz Neden Din Değiştirdi?

Din değiştirme haberleriyle gündemden düşmeyen Tuğçe Kazaz samimi açıklamalarda bulundu...

Din değiştirme haberleriyle geçtiğimiz hafta gündemde olan ünlü manken Tuğçe Kazaz İclal Aydın'la Yaşasın Haftasonu programına samimi açıklamalarda bulundu. Kazaz, son yıllarda yaşadığı olaylarla ilgili “İnsan beşer de şaşar da, çok büyük hatalar yapmamayı dilerim. Artık benim bir rehberim var. Onun bana gösterdiği yolda yürüyorum, rehbersiz çok zor yürünüyor bu yol” dedi.

Hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak da açıklama yapan Kazaz, “Bir deli bir kuyuya taş atıyor ve yüz akıllı bunu çıkartamıyorsunuz. İftira noktasına gelindiği zaman benden önce ilahi adalet var” dedi. Artık hayatını değiştirdiği ve yeni bir yol seçtiğini ekleyen güzel model “Şöyle der benim ustam: Sen kendini biliyor musun? Tamam o zaman.”

Tuğçe Kazaz geçtiğimiz yıllarda din değiştirmesi olayını ise “Yaptığımız her seçimin bedelini ödüyoruz,hepimiz hatalar yapıyoruz yapacağız insanız biz, yaşadıklarım ızdıraplı oldu ama kendimden doğdum,ben arayışlarımda en doğal hakkımı kullandım,ben arayışlarımda beni arıyordum” diye açıkladı.