'İlişkim olursa ilk babama söylerim'

Şarkıcı Atiye, katıldığı bir etkinlikte önümüzdeki projelerini, hayatını, hedeflerini anlattı.

Son dönemin sevilen şarkıcılarında Atiye, ilişkilerini babasından sakladığı yönündeki iddiaları 'Babamla çok yakınız. İlişkim olursa ilk babama söylerim' sözleriyle yalanladı.

Yeni projelerinizden bahseder misiniz? Albüm, konserler, sinema filmi...
Çarşamba günü yeni bir çekimimiz var. Sözlerini İskender Paydaş'ın yazdığı aslında albümümde yer almasını çok istediğim şarkının klip çekimi. Film projemiz var biliyorsunuz başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Özgü Namal'ın paylaştığı romantik bir film. Bu filmin müziği olarak bunu kullanalım dedik. Şarkının sözlerini değiştirdik filme biraz uygun olması açısından. Yeni bir kliple önümüzdeki günlerde müzikseverin karşısına çıkacağız

Sinema filmi ve dizi teklifleri geiyor mu?
Uzun zamandan beri dizi teklifleri geliyor. Onları çok değerlendiremedim. Yine içime sinen sinema filmi veya dizi teklifleri uygun projeler olursa ve vaktimiz olursa değerlendirmek istiyorum. Sinirli ve asi kız rollerini tercih ederim.

Oyunculuk kariyeri müziğinizi gölgeler mi?
Benim hayatımdaki en önemli şey müzik. Stüdyoda vakit geçirmeyi çok seviyorum. Şarkı yazmayı çok seviyorum. Tabii ki sahnede olmayı istiyorum her zaman. Bu işi yapmamım nedeni de bu aslında. Küçüklüğümden beri sahnelerde oldum. Merak ettiğim ve yapabilirsem ilerde kendimi geliştirmek istediğim bir şey oyunculuk.

Hayran kitleniz kimler?
Genelde minik hayranlarım var. En çok minik hayranlarımı seviyorum onlar beni çok güzel bir şekilde takip ediyorlar destekliyorlar. Onlarla bir araya geldiğim de heyecanlanıyorum. İşin içine çocuklar girdiğinde mutlu ve keyifli olmak kaçınılmaz oluyor.

Enerji dolu olmayı nasıl başarıyorsunuz?
Herhalde çok dans ettiğim spor yaptığım için. Mümkün olduğu kadar düzenli ve sağlıklı beslenmeyede çalışıyorum. Tüm bunlar sayesinde enerjim her zaman yerinde kalıyor.

Yemeklerle aranız nasıl?
Diyet yapmaya her zaman karşı olmuş bir insanım çünkü yemek yemeyi seviyorum. Her türlü makarna yapmayı çok severim. Kolay kolay yemek yapmam makarnalarım da deneyseldir. 10 sene boyunca vejeteryandım. Artık değilim bir süre sonra balık yemeye başladım. Haftada Birkaç gün de et yiyorum çok fazla olmamak şartıyla.

Hayvansever bir insan olduğunuzu biliyoruz. Onlara ne kadar vakit ayırıyorsunuz?
Küçüklüğümden beri bir sürü hayvan besledim köpek, kedi, hamster, kaplumbağa. Şu anda da iki kedim var, Jenny ve Cina onlarda benim gibi yemek yemeyi çok seviyorlar. Birlikte en çok yapabildiğimiz şey bu. Benimle beraber spor yapamadıkları için biraz kilolular.

'Ailemle çok yakınız'

Babanızdan çekindiğiniz için ilişkilerinizi gizlediğiniz söyleniyor?
Annem ve babamla çok iyi bir ilişkimiz var. Birbirimize karşı sırlarımız olmadı, her şeyi paylaşıyoruz. İlişkim olursa önce babama söylerim.

Çocuklar Atiye'nin şarkılarıyla coştu
Çocukların en sevdiği şarkıcılardan biri olan Atiye, sömestr dönemindeki Lazy Town etkinlikleri kapsamında sevilen televizyon programının süper kahramanı Sportacus ile Forum İstanbul'da minik hayranlarıyla buluştu.