93 gündür tatildeler

Süreyya Yalçın ve sevgilisi Tugay Gökkaya 93 gündür tatillerine devam ediyor. Şu sıralar lüks bir yat kiralayan sosyetik çift, Miami'de gününü gün ediyor.

Süreyya Yalçın, tam 93 gündür tatilde… 12 Kasım'da İstanbul'dan ayrılıp İtalya, İspanya, Fas ve ardından da Kanarya Adaları'na giden sosyetik ikoncanın sonraki durağı ABD oldu. Sevgilisi Tugay Gökkaya ile şimdilerde Miami'de gününü gün eden Süreyya Yalçın, her zamanki gibi bu tatilinde de kesenin ağzını açtı.

HAFTALIK 18 BİN EURO

Hemen hemen her gece Miami'nin en gözde gece kulüplerinde eğlenen Süreyya Yalçın, Miami tatilinin keyfine iyice varmak için dillere destan bir de yat kiraladı. Ortakları arasında bir Türk'ün de bulunduğu şirketten 'Anyway' isimli lüks yatı kiralayan sosyetik çift, bunun karşılığında haftada 18 bin euro ödedi.

24 metrelik yatı 3 haftalığına kiralayan Süreyya Yalçın ile Tugay Gökkaya'nın cebinden de toplamda 54 bin euro yani yaklaşık 163 bin lira çıktı. Türkiye'ye önümüzdeki haftalarda dönmesi beklenen ünlü çiftin şu anda 93 günü bulan tatilleri boyunca ise ne kadar para harcadığı merak konusu oldu. Bir gecede ödediği yüksek hesaplarla sık sık gazete manşetlerini süsleyen Süreyya Yalçın'ın sevgilisiyle çıktığı tatil masrafının en az 750 bin ile 1 milyon lirayı bulduğu tahmin ediliyor…

TATİL REKORU

Dünyaca ünlü cruise şirketi Royal Caribbean'ın Celebrity Constellation adlı gemisiyle 12 Kasım'da İstanbul'dan İtalya'ya doğru yola çıkan aşıklar, böyle giderse tatil yapma rekoru kıracak! Sosyetik ikoncan, Bodrum ile Çeşme arasında mekik dokuduğu yaz aylarında ise haftalık kirası 120 bin euro (360 bin TL) olan bir tekne kiralayarak gündeme gelmişti.