Demet Akalın kazandığı Mercedes'i bağışlamayınca olay oldu

'Ben Bilmem Eşim Bilir'e katılan Demet Akalın-Okan Kurt çifti Mercedes kazandı. Ünlü çift kazandıkları son model Mercedes'i bağışlamayınca sosyal medyada büyük tepki gördü.

Demet Akalın kazandığı Mercedes'i bağışlamayınca olay oldu
Kanal D ekranının eğlence dolu yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir'de yılbaşına özel yarışmacılar vardı. Ünlü çiftlerin yarıştığı Ben Bilmem Eşim Bilir yılbaşı özel programı ile izleyicileri ekrana kilitledi.

Demet Akalın- Okan Kurt, İrem Derici- Rıza Esendemir, Ümit Besen- Emel Besen ve Keremcem- Seda Güven çiftleri yarışacak. Beyaz, Şebnem Bozoklu, Erkan Köstengil ve Emir Berke Zincidi Bilmem Eşim Bilir'in yılbaşı özel programına konuk oldu.

Kanal D ' nin, sunuculuğunu İlker Ayrık ' ın yaptığı büyük beğeniyle izlenen Yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir, yılbaşı özel bölümü ile evlere konuk oldu. Yılbaşı Özel Bölümü ' nde; Demet Akalın- Okan Kurt, İrem Derici- Rıza Esendemir, Ümit Besen- Emel Besen ve Keremcem- Seda Güven çiftleri birbirleri ile kıyasıya yarıştı.

Programda ünlü çiftler yarışırken Beyaz, Şebnem Bozoklu, Erkan Köstengil ve Emir Berke Zincidi de programa konuk olarak izleyicilere sürpriz yaptılar.

MERCEDES DEMET-OKAN ÇİFTİNİN OLDU


Yarışmanın kazananı Demet Akalın-Okan Kurt çifti oldu. Çift ödül olarak Mercedes verildi.

ÖDÜLÜ BAĞIŞLAMADILAR


Demet Akalın Instagram hesabından arabayı kızları Hira için kazandıklarını duyurdu. Fakat Akalın'ın takipçileri, yarışmadan kazandıkları ve rahatlıkla sahip olabilecekleri bu Mercedes'i bağışlamadıkları için tepki gösterdi.