Tuğba Özay'dan kavga açıklaması

Tuğba Özay, Ebru Polat ile kavga ettiği iddialarını yalanladı.

Tuğba Özay'dan kavga açıklaması
İstanbul'da aynı mekanda sahne alan Tuğba Özay ile Ebru Polat'ın yumruk yumruğa kavga ettiği iddia edilmişti. Habere Tuğba Özay'dan jet yalanlama geldi.

“EBRU POLAT'LA KAVGA ETMEDİM”
Beyaz TV ekranlarında Söylemezsem Olmaz programına telefon bağlantısıyla katılan Tuğba Özay, “Ne kadar çirkin bir haber, nasıl bir hayal ürünü, inanılır gibi değil. Hiçbir şekilde böyle bir şeyin doğruluğu yok” dedi. Ebru Polat ile o gece aynı kulisi paylaştığını sahneden indikten sonra meslektaşıyla vedalaştığını anlatan Özay, kavga haberlerini okuduğunda şok olduğunu söyledi.

“FELÇ HABERLERİ İŞİMİ ETKİLEDİ”

Hakkında çıkan felç geçirdi haberlerini de yalanlayan Özay, “Bu haber çok ciddi platformlarda yer aldı ve tüm Türkiye'ye yayıldı. Yerel basına kadar her taraf yazdı. Bu benim işlerimi olumsuz yönde etkiliyor.” şeklinde konuştu.

"DAHA NELER"

Öte yandan haber hakkında Ebru Polat'dan da yalanlama gelmişti. Güzel şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Yuh tuğba özay ve ben kavga etmişiz hemde yumruk yumruğa.Daha neler? Hayal ürünü haber yapmasanız olmazmı artık!! Valla üzücü bu kadarı.." mesajını paylaşmıştı.

Tuğba Özay'dan kavga açıklaması