Maral Büyüksaraç Twitter'dan İsyan Etti!

Ünlü oyuncu Maral Büyüksaraç kendisi için yapılan uyuşturucu haberlerini çarptırılmasının sert bir dille eleştirdi...

Genç oyuncu Maral Büyüksaraç bazı haber sitelerinde çıkan uyuşturucu haberlerini çarptırılmasının Twitter'dan yaptığı sert açıklamalarla eleştirdi.

İşte Maral Büyüksaraç'ın o twitleri...

-Ya yuh yaaa.. Evet Son dakika Türkiye'de ilk kez uyuşturucu kullanan kız bulundu. Hep beraber onu konuşalım, vah vah pek üzüldüm.. Ahahahaha

-Edebini bilerek haber yapan gazetecilere sonsuz saygım var ama edebini bilmeden kafadan yargıyla haber yapanlara kafa atasım var..

-Radikali kınıyorum Bu haberi yayınlayan her yere dava açıcam bilginze! Nasıl bir ülke bu? Nasıl bir gazetecilik anlayışı?

-Nasıl bir zihniyet, nasıl bir nefrettir bu. Ben ne kadar önemliymişim meğer. Sigara içmekle marjinal olduk yuh be!

-Ben şu ülkede Yıldız Kenter'le tiyatro oyunu yaptım, geldik durduk ne ile anıldık. @radikal vs.lerinin gazetecilik anlayışından utanıyorum.

METE BÜYÜKSARAÇ'TAN SERT ÇIKIŞ!

Ünlü iş adamı Mete Büyüksaraç ise ''Son kez konuşuyorum, bu haberler Maral'ı da bizide çok üzüyor. Biz bu haberlerle anılmak istemiyoruz, asılsız tek bir habere avukatımız aracılığıyla dava açılacak. Artık hukuksal bir bağımızda kalmayacak, er ya da geç Maral'ın suçsuz olduğu ortaya çıkacak'' açıklamasında bulundu.

Türkan Osmanoğlu ise kızıyla ilgili ''Maral çok narin bir kız, bu kadar acımasızca olan gazetecilik anlayışını anlayamıyorum. Lütfen herkesten saygıyla davranışlar bekliyoruz'' dedi.