Çağatay Ulusoy Maral Büyüksaraç Aşkı...

İki genç oyuncu Çağatay Ulusoy ile Maral Büyüksaraç arasında çıkan aşk dedikoduları Ulusoy'un menajeri tarafından yalanlandı...

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un aşk hayatı durulmuyor. Bir süre önce kendisi gibi oyuncu Maral Büyüksaraç'la adı aşk dedikoduları karışan Ulusoy yine magazin gündemine oturdu.

Genç
oyuncu Maral Büyüksaraç'ın geçtiğimiz günlerde gece geç bir vakitte Çağatay Ulusoy'un evine misafirliğe gittiği iddia edilmişti. Ancak Ulusoy'un menejeri Selin Boronkay bu iddiaların asılsız olduğunu dile getirdi.

'Çağatay ile Maral Sadece Arkadaşlar'

Çağatay Ulusoy ile Maral Büyüksaraç aşkı duyulduğu gün Ulusoy'un hayranları twitterdan isyan etmişti. O günün gecesi Kenan Erçetingöz'e konuşan Boronkay iddiaları yalanladı. Ertesi sabah katıldığı programda 'Çağatay Maral'ın sadece arkadaşı, bu iddialar yalan' derken Ulusoy ve Büyüksaraç sessizliğini bozmadı.

Çağatay'ın Maral'ı 5 Dakikalık Takibi Olay Yarattı

Geçtiğimiz Cumartesi 14:00 sularında Çağatay Ulusoy twitter adresinden eski sevgilisi Maral Büyüksaraç'ı takibe aldı. Anında hayranlarının tepkisini alan yakışıklı oyuncu 5 dakikalık takiple olay yarattı.

Maral Büyüksaraç'ında Pazar sabahı yakışıklı oyuncuyu takibi geri alması kafalarda soru işareti bıraktı.

Büyüksaraç'ı Fazıl Say, Barış Atay, İlker Ayrık, Cem Mumcu gibi isimler takip ederken Büyüksaraç ise Cem Yılmaz, Barış Atay, İlker Ayrık, Nur Sürer'i takip ediyor.