Sibel Can: Tarkan kanatsız meleğim

Ünlü şarkıcı Sibel Can'dan Megastar'a övgü: "Tarkan benim kanatsız meleğim, böyle bir insan olamaz"

Şarkıcı Sibel Can, beş hafta sürecek sahne programına önceki gece start verdi. Canan Yaka imzalı 2 ayrı elbiseyle sahne alan Sibel Can, altın rengindeki elbisesini çok severek giydiğini söyleyerek “Altın plak almaya hak kazandım. Altın plak sahibine altın rengi elbise yakışır” dedi. Yılbaşına kadar aynı mekânda sahne alacak olan Can, yeni yıla ise Kıbrıs'ta sahnede gireceğini belirtti.

Can “Ben hiçbir zaman ipin ucunu bırakmadım. Albüm çıkardıktan sonra hemen bir sonraki albüm için çalışmalara başladım. Ben sahnede olmayı, şarkı söylemeyi seviyorum her albümde çıtayı yükseltmek lazım” dedi.

Yakın dostu olan Tarkan'ın ricası üzerine Bir Dilek Tut Derneği üzerinden 2 yıldır lenfoma hastalığı ile mücadele eden 17 yaşındaki Pınar adlı bir genç kızı ziyaret eden Can Megastar için “Tarkan vesile oldu ben de elimden geldiği kadar destek olmaya çalıştım. Tarkan benim kanatsız meleğim, böyle bir insan olamaz, bana aracı oldu ve onur verdi. Sizler sayesinde de ona özel bir teşekkür gönderiyorum” dedi.