Annesi Yasemin Allen'in evlenmesini istemiyor

Yeşilçam’ın usta aktristi Suna Yıldızoğlu, oyuncu kızı Yasemin Allen için, "Yasemin evlenecekse 30 yaşından sonra evlensin" dedi.

Yeşilçam'ın usta aktristi Suna Yıldızoğlu, konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Kızı Yasemin Allen hakkında da konuşan Suna Yıldızoğlu “Yasemin evlenecekse 30 yaşından sonra evlensin.” dedi…

Suna Yıldızoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"YASEMİN ŞİMDİ ÇOCUK YAPMASIN"


Yasemin evlenecekse 30 yaşından sonra evlensin. Evlenirse de şimdi çocuk yapmasın.Çünkü çocuk yaptıktan sonra hiç özgür olamıyorsunuz. Ben 34 yaşında çocuk yaptım ve 34 yaşına kadar da özgür yaşadım. Yasemin kendi evine taşındı, oğlum ise İngiltere'de. Herkes “Çocukların gitti, yalnız kaldın” diyor. Ben ise “Ben bugünleri bekliyordum” diyorum.Şu an o kadar mutluyum ki.

"PAPARAZZİLER KIZIMI RAHAT BIRAKMIYOR"

Kızımı kendi evine taşındığı için son zamanlarda çok az görüyorum. Ama paparazziler yüzünden evine girip çıkamıyor. Paparazziler rahat bırakmıyor kızımı. O yüzden de dayanamayıp bana geliyor yine…

"O YORUMLARI YAPANLARI DÖVESİM GELİYOR"

Twitter'da kızım hakkında yapılan yorumları görüyorum. O yorumları yapanları dövesim geliyor.Kendim için değil de, ortadaki kişi kızım olunca dayanamıyorum.

"SELEN SOYDER REAKSİYON'DA OLMAMIŞ"

Dizilerde kumral ve güzel komşu kızını izlemekten sıkıldım. Farklı tipler görmek istiyorum artık.Reaksiyon'u Erdal Beşikçioğlu için izliyorum. Selen Soyder ise olmamış.Yalnızca oyunculuğu için söylemiyorum, oynadığı rol de rol değil. İnandırıcı değil bir kere.

"ÇETİN ALP'TEN DAYAK YEDİM"

Geçmişte birlikte olduğum Çetin Alp'ten dayak yedim. İlişkimizin son zamanlarına doğru sürekli dayak atar olmuştu bana. Dışarda çok neşeli, benimle olduğu zaman ise çok kıskanç biriydi.Yurt dışında dayak atan ceza görür, burada ise hiçbir şey olmuyordu.

"KADİR İNANIR İLE NECLA NAZIR GEÇMİŞTE AŞK YAŞIYORLARDI"

Ben yurt dışından Türkiye'ye gelince oyunculuğa başladım. Oyunculuğa başladığım yıllarda Kadir İnanır ile Necla Nazır birliktelerdi ve aşk yaşıyorlardı.