İbo gözyaşlarına boğuldu

Urfalıyam Ezelden dizisi ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ağlattı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Bülent İnal ,Öykü Gürman ,Settar Tanrıöğen ve Dolunay Soysert'in oynadığı 'Urfalıyam Ezelden' dizisi reyting kurbanı olmuş yayından kaldırılmıştı.

Dizinin yayından kaldırılmasına Urfalı türkücü İbrahim Tatlıses sosyal medyadan büyük tepki göstermiş twitter'daki sayfasına şunları yazmıştı: 'Herkesi irfan Şahin'i protesto ya davet ediyorum. Bizi abandone ettiler bu egolarını tatmin edemeyen yöneticiler.! Yuh. Şiir gibi yazılmış bir hikaye 'Urfalıyam Ezelden. Memleketimdir diye feryat etmiyorum. Ayrıca 'Benim Adım Gültepe'nin de arkasında durdum! E?? 'Urfalıyam Ezelden'in kadrosu bela, herkes bela oynamış. İçindeki dramı türküleri 'Urfalıyam' benim aklıma bile gelmedi böyle bir iş!'

Sosyal medyadan gelen tepkiler yerine ulaşmış olacak ki Urfalıyım Ezelden dizisi başka bir kanalla anlaşarak izleyicisiyle yeniden buluştu.

Maceraya kaldığı yerden devam eden dizi son bölümünde ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'i gözyaşlarına boğdu. Tatlıses twitter'daki sayfasına 'süpersiniz Urfalıyım Ezelden ekibi süpersiniz. Ağlattınız. Zaten az ağlıyorum depreştirin deşilmemiş yaralarımızı ey Urfalıyam Ezelden ekibi...' yazdı.

İşte Tatlıses'in o twitleri;