Ece Erken'in bebeğinin adı hazır

Ünlü sunucu Ece Erken, bebeğinin adını açıkladı. Erken, eşiyle kavga ettiği gecenin perde arkasını da anlattı.

Sunucu Ece Erken geçtiğimiz hafta Serdar Ortaç'ı dinlemeye gittiği gece kulübünde eşiyle kavga etti ve bu olay günlerce manşetlerden düşmedi. Erken, olayın iç yüzünü ve evliliğini tüm açıklığıyla ilk kez Hafta Sonu'na anlattı...

Nasıl gelişti o gece? Neler oldu? Serdar Ortaç'ı dinlemeye gitmişsiniz ama gecenin sonu kötü bitti.

Ben hamile kaldığımdan beri gece dışarı çıkmıyoruz. Bir tek o gece çıktık. Serkan'ın bünyesi içkiye hiç alışık değil. O gece de bir-iki kadeh içki içti ve sigaralardan dolayı ortalık duman altıydı. Aslında arkadaşlarımızla bebeğimizi kutlamaya gittik. Bizimki de “Baba oluyorum” diye gaza geldi. Ben de hamile olduğum için duygularım, tepkilerim çabuk değişiyor. Bir süre eğlendikten sonra sigara dumanından çok rahatsız oldum ve kalkmak istedim. Serkan da o gün çok üzerime geldi “Hayır kalacağız” diye. Ben lavaboya giderken elimden tuttu. Aslında gayet romantik bir hareketti ama bodyguard'lar bunu yanlış anladı. Ben ünlü olduğum ve beni tanıdıkları için olaya müdahale ettiler. Sağ olsunlar, her gittiğim mekanda tanındığım için zaten koruyorlar... O gece Serkan'ın başına çok kötü şeyler gelebilirdi ama kocam olduğu için herkes anlayış gösterdi. Sonra ben eve gittim. Eve gelince de sosyal medyadaki tüm fotoğraflarımızı ve onun soyadını sildim.

O an kafanızda bitirmiş miydiniz ilişkiyi?

Hayır, tabii ki bitmez. O benim bebeğimin babası. Ama biraz naz yaptım diyelim. Onu korkutmak istedim. Sürünsün istedim. Süründü de açıkçası (gülüyor)...

Siz gidince peşinizden eve gelmedi mi?

O akşam eve almadım. Ben de hemen kilitleri falan ayarladım. Ben istemeden eve girmeye de teşebbüs edemezdi. Eve gelince sosyal medyadan resimleri, soyadını sildim ve fanlar hemen yorum yazmaya başladılar.

‘Serkan'la çocuk yapmak için evlendik'

Serkan Bey aramıyor muydu sizi?

Arıyordu ama ben telefonumu yönlendirmiştim. Sonra gece yarısı barıştık zaten. Küslüğü devam ettirmezdim çünkü bu bizim ilk kavgamız. Dayanamazdım o kadar ayrı kalmaya. Sonra sosyal medyaya soy isimleri ekledim, açıklamamızı da yaptık.

Bebeğin bu kadar erken olması planlı mıydı, yoksa sürpriz mi oldu?

Serkan'la çocuk için evlendik. Yoksa ben sevgililik dönemini seven bir insanım; naz yapayım, küseyim, ayrılayım, bu tip durumları seviyorum. Ama evlenince onu yapamıyorsun. Yapınca da, görüyorsun geçen hafta neler oldu, neler yazıldı gazetelerde.

‘Her saniye evlenme teklif ediyordu'

Nasıl başladı ilişkiniz? Evlenmeden önce ne kadar beraberdiniz?


Klasik olacak ama ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık. Ben onun abisini tanıyordum, açıkçası çok da sevmezdim. Çünkü benim bir kız arkadaşımla beraberdi ve ayrılmışlardı. O yüzden abisiyle aram pek iyi değildi. Gerçi şimdi aile olduk (gülüyor). Bir ortamda karşılaştık, öyle tanıştık. Sonra benim numaramı bulmuş mesajlar atmaya başladı. O benden etkilenmiş. Ertesi gün balık yemeye gittik. O gün patladık zaten, ertesi gün bütün gazetelerdeydim. Evlenmeden önce de toplamda iki ay beraberliğimiz oldu. Çok kısa bir süre...

Serkan Bey'in evlenilecek adam olduğuna nasıl karar verdiniz?

Serkan'la sen tanışsan, seni bile her şeye ikna edebilir! Öyle bir çocuk o... İkna kabiliyeti çok yüksek. Ben “Acaba mı?” derken bir baktım, kendimi nikah masasında buldum.

Peki evlilik teklifi nasıl geldi?

O bana her saniye teklif ediyordu zaten. Bir yıl içerisinde evleneceğimizi söylüyordu. Daha yeni tanıştığımız için tanımaya çalışıyordum. Serkan'ın yaşı genç olmasına rağmen ağır bir çocuktur. Olgundur.

Hamilelik tarif edilemez bir duygu

Hamile kaldığımı öğrendiğim gün yalnızdım ve kuafördeydim. Yan tarafta da eczane vardı. Makyözümü bekliyordum. “Hazır beklerken bir test yaptırayım” dedim. Sonra pozitif çıktı. Diğer kadınlar ne hissediyor bilmiyorum ama hamilelik gerçekten çok garip bir duygu. Tarif edilemez bir şey.

Bebeğinizin ismini belirlediniz mi?

Eymen ismini düşünüyoruz. Kutlu, değerli demek.