Deniz Seki'nin avukatından şok suçlama

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan cezası Yargıtay tarafından onaylanan ve cezaevine gönderilen Deniz Seki'nin avukatı Naim Karakaya'dan, mahkeme heyetine şok suçlama. Karakaya, davada sanıkların Deniz Seki aleyhine ifade verilmesi için baskı yapıldığını iddia etti.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan cezası Yargıtay tarafından onaylanan ve cezaevine gönderilen Deniz Seki'nin avukatı Naim Karakaya'dan, mahkeme heyetini suçladı.
Davadaki sanıkların Deniz Seki aleyhine ifade verilmesi için baskı yapıldığını iddia eden Naim Karakaya, Deniz Seki'nin ciddi anlamda kanser riski taşıdığı için kaçtığını söyledi.

CNN Türk'te Mirgün Cabas'ın sorularını yanıtlayan Deniz Seki'nin Avukatı Naim Karakaya, ünlü sanatçıya verilen cezanın topluma ibret olsun diye verildiğini öne sürdü. Mahkeme heyetinin Deniz Seki aleyhine ifade verilmesi için bazı sanıklara baskı uygulandığını da iddia eden Karakaya "Yani Deniz Seki'yi neden seçtiler? Ünlü ve başarılı birisi. Yani ünlü olan birisine ibretlik ceza verirseniz bu topluma ders olur." dedi.

Naim Karakaya şunları söyledi;

ADALET DEĞİL, ATIKTIR

Bildiğimiz bir şey var bu davada, adalet diye verilen şey adalet değildir, atıktır. Yani özel mahkemelerin atığıdır. Aynı muamele diğer insanlara yapılmamıştır. Burada biz onlara bir şey yapılmasını istemiyoruz; ancak bunlar Deniz Hanım'a yapılmamıştır.

DİĞER SANIKLARA BASKI UYGULANDI


Bu dosyada diğer sanıklar için Deniz Hanım aleyhine konuşulması için hem teşvikte hem de baskıda bulunulmuştur. Bize öyle bir şey söyleyin ki sizi serbest bırakalım sözleri sarfedilmiştir bu dosyada.

KANSER RİSKİ VAR

Deniz Seki'nin avukatı, Seki’nin yaklaşık 6 aydır sağlık problemleri ve suçsuz olduğunu düşündüğü için kaçtığını söyledi.

BEYAZ GAZETE