Ece Erken Serkan Uçar çifti ilk kez konuştu

Ece Erken ile eşi Serkan Uçar'ın gittikleri gece mekanında kavga etmeleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çift olayın ardından ilk kez konuştu.

Ece Erken, eğlenmek için gittikleri bir mekanda çıkan kavganın ardından eşini terk edip gitmiş, ardından da sosyal medyadaki hesabından eşine ait olan soyadını silmişti. Olayın üstünden 24 saat geçtikten sonra Ece Erken hamileliğin de verdiği hassasiyetle yumuşayarak eşini affetmişti. Eşinin soyadını sosyal medya hesabına yeniden yazan Ece Erken, biraz da naz yaptığını söyledi.

Olayın ardından sakinleşen Ece Erken'in eşi Serkan Uçar da eşinden ve doğacak çocuğundan özür dilediğini ifade etti. 'Ailelerimizden, arkadaşlarımızdan ve o gece orada çalışan güvenlik arkadaşlarımızdan özür dilerim. Çıkan haberler biz bir hayli üzdü. Hiç alışık olmadığımız şeyleri yaşıyoruz, bu bizim ilk kavgamızdı. Bugün her şey ilk ve tek kavgamız olarak bitecek' diyen Uçar, olayın sorumluluğunu da üstüne aldı.

Hatalı tarafın kendisi olduğunu da kabul eden Serkan Uçar 'Olayların çıkan haberlerle ismi yazılanlarla ilgisi yok. Olay sadece benimle ve canımdan çok sevdiğim eşim arasında geçen bir tartışmadan dolayı olmuştu. Evlendiğimiz günden beri de ilk defa dışarı çıktık. Ben normalde alkol içmeyen ve 5 vakit namaz kılan bir adamım. Bizim de doğacak çocuğumuzun kutlaması için bir iki kadeh içirmek istediler. Bünyem alışık olmadığı için biraz sıkıntılar yaşadım. Biz Serdar Ortaç için gittiğimizde Ece bir saat geçtikten sonra kalkmak istediğini söyledi. Ben de 'Oturalım' gibi tavırlar yapmaya başladım. Eşim buna sinirlendi. Normaldir hamile olduğun için sesi gürültüyü kaldıramadığı için sinirlenir. Ben orada anlayışsızlık ettim. Onun tarafından bakmayarak kalkmamak istemediğimi söyledim. Ece yukarı doğru giderken ben de arkasından gittim. 'Burada kalalım gibilerinden bir tartışma yaşadık. Güvenlik görevlileri kavga ettiğimiz sanarak yanımıza geldi. Ben onlara sinirlendim ve aramızda bir tartışma oldu. Arkadaşlar Ece'nin yanı geçtiler ben de dışarı çıktım. Dışarıda olayı kavradıktan sonra eşimi alıp gitmek istedim. Serdar'ın olayla hiçbir ilgisi yok' dedi.

Olaydan iki gün sonra ortaya çıkan Ece Erken ise olayları unuttuğunu söyledi.

Bu arada olay gecesi Serkan Uçar'ı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in sakinleştirmeye çalıştığı görüldü