Pelin Karahan'a büyük sürpriz

Yedi aylık hamile olan oyuncu Pelin Karahan, 30'uncu yaşgününü, eşi Bedri Güntay'ın hazırladığı sürpriz bir parti ile kutladı.

Yedi aylık hamile olan oyuncu Pelin Karahan, 30'uncu yaşgününü, eşi Bedri Güntay'ın hazırladığı sürpriz bir parti ile kutladı.

Arnavutköy'deki Zıpkın Balık'ta gerçekleşen partiye katılanlar arasında; Merve Boloğur-Murat Dalkılıç, Hatice Şendil-Burak Sağyaşar, Ozan Güven, Nur Fettahoğlu, Sarp Akkaya ve Engin Öztürk de vardı. Karahan sürpriz partiyle ilgili şöyle konuştu: "Aslında haberim vardı ancak nasıl bir ortamla karşılaşacağımı merak etmiştim. Her şey çok güzeldi. Bedri çok güzel sürprizler yaptı, hediye olarak da neler neler aldı ama söylenmez." Güntay da eşinin sözlerine karşılık "Sen de bana en büyük hediyeyi 2.5 ay sonra vereceksin" dedi.

'SİZİ İLGİLENDİRMEZ'

Sarp Akkaya; sevgilisi ile mekandan ayrı ayrı çıkmalarıyla ilgili sorulara "Size ne, sizi ilgilendirmez" diyerek sert çıktı. Karahan-Güntay çifti, mekandan Merve Boloğur ve Murat Dalkılıç ile ayrıldı. Yaşgünü çiçeklerini arabaya koyup gitmeye hazırlanan çiftlere sokak satıcısı zor anlar yaşattı.

'BEN NE BÜYÜK BİR STARMIŞIM'

Geceye oyuncu sevgilisi Merve Boloğur ile katılan popçu Murat Dalkılıç; rol aldığı 'Sil Baştan' dizisinin set ortamının çok yoğun olduğunu belirterek "Merve'ye bazen 'Hadi canım abartma' derdim ama az bile söylüyormuş" dedi. Dalkılıç, "Oyunculuk mu zor yoksa şarkıcılık mı?" sorusuna şöyle cevap verdi: "İkisini bir arada götürdükten sonra kendime 'Sen ne büyük bir starmışsın' dedim."