Ceyda Ateş sonunda vazgeçti

Güzel oyuncu Ceyda Ateş, aylardır sosyal medya profilinde tuttuğu "Love Buğra" yazısını sildi.

Ceyda Ateş, kendisinden ayrıldığını ısrarla reddettiği Buğra Toplusoy'la ilgili aylardır sosyal medya profilinde tuttuğu 'Love Buğra' yazısını sildi.

Yılanların Öcü dizisine geçen hafta veda eden Ateş, Amerika'ya gittikten sonra 'İlişkimize ara verelim' dediği ortaya çıkan sevgilisiyle aralarında bir sorun olmadığını yineliyordu.

Sık sık Toplusoy'un annesi Efsane Erdoğan'ı ziyaret edip ona hediyeler alan Ateş, Fransız sevgilisiyle fotoğrafları basına yansıdığı halde bile 'Buğra'nın o fotoğrafları eski. Aşkımız bu iddialar çıktıkça daha da güçleniyor' demişti. Ancak Ateş'in profilinden sevgilisinin adını silmesi pes ettiği yorumuna neden oldu.

Toplusoy'un Fransız bir güzelle öpüştüğü fotoğraflarının internette yayınlanması gündeme bomba gibi düşmüştü.

Olayla ilgili konuşan Ceyda Ateş, çok üzgün ve kırgın olduğunu ancak ilişkisine sahip çıkacağını söylemişti.

İlişkileri için Buğra Toplusoy'la büyük bir mücadele verdiklerini belirten Ateş, “Buğra tek gecelik bir kaçamak yaşadığını ve pişman olduğunu söyledi. Binlerce kez özür diledi. Ona son bir şans veriyorum. Buğra'yı çok seviyorum. Şeytana uydu. Bir gecelik ilişki için birlikteliğimizi çöpe atmam” diyerek ilişkisi için yeniden mücadele edeceğini dile getirmişti...