Davut Güloğlu, hapis cezasıyla karşı karşıya

Davut Güloğlu'nun eski sevgilisinin konutuna ve kendisine 50 metreden fazla yaklaşmamasına karar verildi.

Şarkıcı Davut Güloğlu'nun, evlilik arifesinde olduğu ve 4 yıldır birliktelik yaşadığı söylenen üniversite öğrencisi Pelin Subay'a eski eşi ile yaşadığı eve gelip olay çıkarması sebebiyle şiddet uyguladığı ortaya çıkmıştı.

Ünlü sanatçının, genç sevgilisinin elini yaraladığı ve mimarlık fakültesinde okuyan Subay'ın Instagram hesabından, 'Okul hayatım böylelikle sonlandı, elimi kullanamadığım için 2 dersten kaldım. 'Bu nasıl adalet' diyeceğim ama keskin sirke küpüne zarar lafı beni terbiye ediyor.Yanlış hayat yanlış insan' notuyla yüklediği eli sargılı fotoğrafı olay olmuştu.

Bu olay ardından ikili arasında sular bir süre durulmuştu. Sabah'ın haberine göre; geçtiğimiz günlerde İstanbul Aile Mahkemesi'ne bir dilekçe veren Subay, Davut Güloğlu tarafından kendisine yönelik verilen rahatsızlığın had safhaya geldiğini ve uzaklaştırma kararı verilmesini talep etti.

HAKARET MESAJLARI

Dilekçede, cep telefonuna sürekli tehdit ve hakaret mesajları geldiği ayrıca evinin önüne gelmesi sebebiyle evden çıkamaz ve korku içinde yaşar hale geldiğini belirtti. Mahkeme Güloğlu'nun, Subay'ın ikâmet ettiği Beşiktaş Akatlar Mahallesi'ndeki konutuna ve kendisine 50 metreden fazla yaklaşmamasına karar verdi. Ünlü sanatçı mahkeme kararına uymazsa hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak.