Miranda Kerr Türkiye'de

Dünyaca ünlü model Miranda Kerr, Antalya'da düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show için Türkiye'ye geldi.

Antalya'da 17'ncisi düzenlenecek olan Dosso Dossi Fashion Show'da sahneye çıkacak olan dünyaca ünlü Model Mıranda Kerr için sarayların arka bahçesini andıran özel sahne ve 2014 parça pırlantadan oluşan 3 milyon dolarlık takı hazırlandı. Yarın düzenlenecek olan defile sonrası Pop Star Tarkan sahne alacak.

Türk Hava Yolları'na ait uçakla ABD'den İstanbul aktarmalı olarak Antalya Havalimanı'na gelen ünlü modeli, CIP salonunda Dosso Dossi Fashion Show organizasyonu yetkilileri karşıladı.

Avustralyalı model Kerr, daha sonra kendisini bekleyen araçla konaklayacağı otele hareket etti.

Türkiye'nin en büyük moda organizasyonu Dosso Dossi Show, Antalya'da 17'nci kez 8-13 Ocak tarihleri arasında düzenleniyor. Yaklaşık 120 tekstil firmasının katılacağı 30 ülkeden 5 bin tekstil alıcısının bir araya geleceği organizasyonda 40 milyon dolarlık bir ticaret bekleniyor. Geçtiğimiz Eylül ayında Gezi Parkı olayları nedeniyle Türkiye'ye gelmeyi erteleyen dünyaca ünlü top model Miranda Kerr, bu kez Antalya'da podyuma çıkacak. Miranda Kerr için özel sarayın arka bahçesi konsepti hazırlandı. İlkbahar yaz kreasyonun tanıtılacağı defile için Anfaş Expo Center'da adeta bir ilkbahar ortamı oluşturuldu. Dekor için 70 bin canlı çiçek kullanılırken, Miranda Kerr defilede 4 özel tasarım kostüm giyecek.

3 MİLYON LİRALIK TAKI


Dosso Dossi Fashion Show Ceo'su Hikmet Eraslan, 17'ncisi düzenlenecek olan Dosso Dossi Fashion Show için sarayların arka bahçesini andıran bir konsept hazırladıklarını söyledi. Dünyanın farklı ülkelerinden binlerce alıcıyı beklediklerini belirten Hikmet Eraslan, '17'ncisini düzenlediğimiz Dosso Dossi Show'da 120 tekstil stantı yer alacak. Ağırlık Rusya, Doğu Bloku ve Arap ülkeleri olmak üzere 30 ülkeden 5 bin alıcıyı bekliyoruz. Dünyada tekiz. 40 milyon dolarlık bir ticari bağlantı bekliyoruz. Burada sarayın arka bahçesini andıran konsept podyum, showroomlar ve eğlence alını var. Satış ve eğlence alanıyla Dosso Dossi Show hazır. Miranda Keer geçtiğimiz gezi parkı olayları nedeniyle gelememişti. Miranda Keer bugün Antalya'ya geliyor. Bugünden itibaren Miranda'yı ağırlayacağız. Miranda Kerr, yarın 5 firmanın özel tasarımlarını giyecek. İlk bahar yaz koleksiyonlarını hazırladık. Miranda 3 milyon liralık takı takacak. Ayrıca Tarkan yarın akşam, sahne alacak. İki büyük ismi ağırlamak bizim için çok önemli' dedi.

KIZIL AJAN İLK LANSMANINI ANTALYA'DA TANITACAK

Kızıl ajan lakaplı Anna Chapman'ın ilk defa Dosso Dossi Show'da Lamsan tanıtımı yapacağını belirten Eraslan, 'Anna Chapman, ilk kez yurt dışına çıkıyor. Anna Chapman ilk lansmanını Antalya'da tanıtacak. 100 parçalık kreasyon kumaşlarını Türk kumaşlarından hazırladı. Türk fabrikalarını gezdi oralarda hazırladı' diye konuştu.
Öte yandan, Miranda Keer, kendisi için İstanbul'da 3 milyon dolar değerinde sıcak mine teknolojisi ile 12 usta tarafından 2.5 ayda tasarlanan 2014 parça pırlanta kullanılan özel takı ile podyuma çıkacak. Özel işlenen pırlanta daha sonra sergilenecek.