Melisa Sözen ve Alican Yücesoy Boşandı!

Rol aldıkları ‘Şubat’ dizisinde tanışıp, dünyaevine giren Sözen ve Yücesoy’un mutluluğu beş ay sürdü...

TRT 1'de geçen sezon rol aldıkları'Şubat' dizisinde tanışıp, ilişkilerini evliliğe götüren Melisa Sözen ve Alican Yücesoy çifti boşanmaya karar verdi. Dizide iki sevgiliyi oynayan Melisa Sözen (28) ile Alican Yücesoy (31), geçen temmuz ayının sonunda evlenmişti.

İtalya'nın başkenti Roma'da aile fertlerinin,'Şubat' dizisinden rol arkadaşlarının ve dostlarının katıldığı Santa Marinella Otel'in bahçesinde sade bir törenle hayatını birleştiren çiftin evliliklerinde problem yaşadığı öğrenildi.

Yücesoy Yeni Ev Arıyor
Nikâhın ardından Arnavutköy'de oturan çiftin mutluluğu ise sadece beş ay sürdü. Sık sık tartışmaya başladıkları konuşulan çift boşanma kararı aldı. Bu sezon Kanal D'nin'İntikam' isimli dizisinde Beren Saat'le başrolü paylaşan Alican Yücesoy'un, çevresindeki dostlarına'Boşanacağız' dediği konuşuluyor. Yücesoy'un yeni ev aradığı öğrenildi.

Çiftin nikâh fotoğraflarını davetliler Instagram'da paylaşarak “Roma'da rüya gibi düğün, rüya gibi gelin, rüya gibi damat” notunu düşmüştü. Hatta'Şubat' dizisinin final sahnesinde, başrol oyuncuları Alican Yücesoy ile Melisa Sözen'in evlilik sahnesi ekrana gelmişti.