15 bin dolarlık gala yüzüğü

Erdal Özyağcılar'ın kurduğu Tiyatro Martı, 'Uçlar' adlı oyunla perdelerini ilk kez açtı.

Güzin-Erdal ve Zeynep Özyağcılar tarafından hayata geçirilen aile tiyatrosu Tiyatro Martı; Zeynep Özyağcılar ve Aydın Şentürk'ün başrolünde olduğu, “Uçlar” oyunu ile ilk kez perdelerini Beşiktaş Kültür Merkezi'nde açtı! Kadına şiddet, tecavüz ve bu suçlara verilen tatmin etmeyen cezalar sonucu kadının çaresizliğini anlatan oyun, Demet Akbağ, Mustafa Alabora, Ata Demirer, Özge Borak, Hande Subaşı, Can Tursan, Cengiz Bozkurt gibi isimlerden büyük alkış aldı. 18 yaş sınırı olan ve tiyatro seyircisini her saniyesinde gerçeklerle yüzleştiren oyunun yönetmenliğini Yıldırım Fikret Urağ üstleniyor. Zeynep Özyağcılar'ın yanı sıra Aydın Şentürk, Bahar Çebi ve Simge Defne performanslarıyla göz dolduruyor.

HEMŞİN'DEN ÇORAP GETİRDİ!
Erdal Öyağcılar'ın 'Sevdaluk' adlı diziden rol arkadaşı olan Demet Akbağ, Zeynep Özyağcılar'a hediye etmek üzere galaya Rize'nin Hemşin ilçesinden (dizinin çekildiği yer) özel el örmesi çorap getirdi. Dizinin çekimlerine'Eyvah Eyvah-3′ ün galası olduğu için bir hafta ara verdiklerini dile getiren Demet Akbağ, yakın zamanda tiyatro sahnelerine geri dönmek istediğinin sinyallerini verdi.

HANDE SUBAŞI'NIN YÜZÜĞÜ
Galaya eşi Can Tursan ile katılan Hande Subaşı'nın elindeki yüzük dikkatlerden kaçmadı. Subaşı'nın elindeki pırlanta yüzüğün değerinin 15.000$'a yakın olduğu gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Sözcü