İzzet Yıldızhan iyi bir eş değil

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, eşinin sözlerine dayanamayarak hüngür hüngür ağladı.

İzzet Yıldızhan ile eşi arasında televizyon yayınında oldukça duygusal anlar yaşandı. Programın sunucusu ise Gülben Ergen idi.

Tartışmaların gündemindeki isim canlı yayına bağlandı...
"Zaman zaman ters düştüğümüz konularda birbirimizi itmişizdir de, tokat da atmışızdır. Tokatı da şimdi şiddetten mi sayalım?" sözüyle tepki çeken türkücü İzzet Yıldızhan, Show TV'de Gülben Ergen'in sunduğu 'Gülben' programına konuk oldu.

EŞİ CANLI YAYINA BAĞLANDI
Yıldızhan'ın 22 yıllık hayat arkadaşı Nilgün Hanım, ilk kez canlı yayına bağlanarak açıklamalarda bulundu. Nilgün Hanım, Yıldızhan'la nikahı olmamasına, "3 tane evladım, benim nikahım. İzzet Beyi çok seviyorum. Anlattığı şeylerin her zaman arkasındayım. Şiddetle alakalı konu aramızda espriydi. Bana esprisine vurdu. Bende ani tepki vererek, kendisine vurdum. Vurduğum için şimdi kendisinden özür diliyorum" dedi.

"İYİ BİR EŞ DEĞİLDİR AMA..."
Hayat arkadaşının sözlerinden sonra İzzet Yıldızhan'ın ağlamasına Nilgün Hanım, "Gözyaşına kıyamam. Çok iyi bir eş değildir ama iyi babadır" diye konuştu.

"SEN ÇOK İYİ BİR EŞSİN"
İzzet Yıldızhan'ın, "22 senemiz geçti. Bir tane tokat atmış mıyım onu sorun" demesi üzerine hayat arkadaşı "İzzet evde maç izlediği zaman sesini yükselttiği anda küçük oğlum, 'Baba lütfen bu evde bir kadın olduğunu unutmayalım' diyerek uyarıyor" şeklinde konuştu.

Yıldızhan son olarak hayat arkadaşına teşekkür ederek, "Sen çok iyi bir annesin. Çok iyi bir eşsin. Hata bende" diyerek karşılık verdi.