Ünlüleri dil çıkarma modası sardı

Miley Cyrus'ın çok eleştirilen bu hareketi ünlüler arasında giderek yayılıyor.

MTV Müzik Ödülleri gecesinde Robin Thicke ile gerçekleştirdiği performans ve ardından 'Wrecking Ball' videosu ile yılın en çok konuşulan ismi Miley Cyrus, neredeyse her fotoğrafında dilini dışarı çıkardığı için de sürekli eleştiriliyor. Ancak ünlü şarkıcıya eleştirilerin yanında Justin Timberlake, Selena Gomez ve One Direction grubu üyeleri gibi birçok isimden de destek geliyor. Hatta Cyrus'ın bu hareketi bazı ünlü isimlere de ilham verdi.

Victoria's Secret'ın modellerinden Cara Delevingne ünlü tasarımcı Karl Lagerfeld'in defilesinde yer aldıktan sonra aktris Michelle Rodriguez ve model Charlotte Free ile birlikte etkinlikten ayrıldı. İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre üçlü arabada oldukça eğlenceli dakikalar geçirdi. Kendilerini fotoğraflamak için birbiri ile yarışan gazetecilere karşı güzel modellerin cevabı genç şarkıcı Miley Cyrus gibi dillerini sonuna kadar dışarı çıkarmak ve suratlarını buruşturmak oldu.

Delevingne ve Rodriguez yine birlikte

Bu arada bir süredir haklarında aşk yaşadıkları yönünde dedikodular çıkan Delevingne ve Rodriguez yine birlikte olduğu da gözlerden kaçmadı. Geçtiğimiz günlerde birlikte basketbol maçı izlemeye giden aktris Rodriguez ve model Cara maç süresince samimi görüntüler sergileyince birlikte oldukları söylentileri çıkmıştı. 'Hızlı ve Öfkeli' filminin oyuncularından 35 yaşındaki Rodriguez'in biseksüel olduğu biliniyor.

Kaynak: kadın&kadın