'Meryem Uzerli çok ayıp etti'

Modacı Nur Yerlitaş, tükenmişlik sendromuna yakalandığı gerekçesiyle Muhteşem Yüzyıl'ı yarıda bırakıp Almanya'ya giden Meryem Uzerli'ye çok sert çıktı.

Modacı Nur Yerlitaş, tükenmişlik sendromuna yakalandığı gerekçesiyle Muhteşem Yüzyıl'ı yarıda bırakıp Almanya'ya giden Meryem Uzerli'ye çok sert çıktı: 'Meryem çok ayıp etti. Hem para alacaklar hem tükenecekler.'

Beyaz TV'de bugün başlayan, Esin Övet'in sunduğu Oya Aydoğan, Mert Öğün ve Gizem Hatipoğlu'nun yorumcu olduğu Söylemezsem Olmaz programının ilk konuğu ünlü modacı Nur Yerlitaş'tı.

Yerlitaş, tükenmişlik sendromuna yakalandığı gerekçesiyle Almanya'ya giden Muhteşem Yüzyıl dizisinnin Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'ye çok sert çıktı.

Diziyi yarıda yolda bırakıp giden Meryem Uzerli için 'Çok ayıp etti' yorumunu Yerlitaş, 'Giderse de gitsin ayrıca. O kadroyu, o diziyi öyle bırakıp gitti. Ne yani onun gitmesinin diziye zararı mı olacak Allah aşkına?' dedi.

'VAHİDE GÖRDÜM ÇOK İYİ BİR OYUNCU'

'Yerine çok da büyük bir oyuncu girdi' diyerek yeni Hürrem Sultan Vahide Gördüm'e de destek veren Nur Yerlitaş, 'Güzellik çok göreceli bir kavramdır. Ben kadının kaşına, gözüne bakmıyorum, oyun gücüne bakıyorum. Tamam Meryem başka türlü bir şeydi ama ne yapalım? Kimileri de Vahide Gördüm oynarken gözünün önüne Meryem'i getirsin. Vahide Gördüm çok iyi bir oyuncu' şeklinde konuştu.

'Ne yapalım yani o da bırakıp gitmesin' diyen Yerlitaş, 'Ne tükenmişliği? Biz neler yaşıyoruz. Hem para alacaklar hem tükenecekler'eleştirisinde bulundu. BEYAZ GAZETE