Tolga Çevik'ten İlginç Açıklama

Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı 'Patron Mutlu Son İstiyor' filmi için kamera karşısına geçen Tolga Çevik, "Oyuncu Evlenecek Yönetmen Arar" diyor.

Tarlaların arasında şenlikli bir sete konuğuz. Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Erkan Can'lı'Patron Mutlu Son İstiyor'un çekimleri Kapadokya'da sürüyor. Tolga Çevik ile mini sohbetteyiz...

Film için oyuncular arasında romantik komedi diyenler var…

Ne romantik komedisi canım bildiğiniz komedi. Ben romantizme inanmam bir kere!

Her zaman komedi olur mu romantizm de olmalı…

Ben komedi yapmayı çok seviyorum. Örneğin bir alışveriş merkezine gittiniz. Bir komedi bir de ağlak bir romantik film var hangisini tercih ederdiniz? Gerçi yanlış soru siz kadınsınız.

Evet ben ağlak olanı seçerdim…

Ama yüzde 90 komedi sever. Arkadaş grubunda slov bir şarkı koy hemen herkes değiştirmek ister. Çünkü insanlar zayıf yönlerinin açığa çıkmasını istemezler.

Bu filmin yaptığınız diğer komediler arasında nasıl bir yeri var?

Filmin çok güzel bir senaryosu var. Şimdi ilk yazıldığı halinden biraz değişti. Benim oynayacağım belli olunca Yılmaz Erdoğan 'la oturup ortak kararımızla senaryoyu değiştirdik. Ocak ayında çok kaliteli bir komedi geliyor.

1 Ocak 'ta vizyona girmesi ortak bir kararla mı oldu?

Film hem 2014 'ün hem de sinemanın 100. yılının ilk filmi.

Komedyenlerin yazıp yönetip oynadığı filmleri görüyoruz. Sizin öyle bir niyetiniz yok mu?

Ben o taşın altına elimi sokamam. Ben işimi yapmak istiyorum. Herkes okuduğunu bildiğini yapsa her şey çok güzel olurdu. Bu iş aynı zamanda güvenle de ilgili. Evlilik gibi… Çok güvendiğiniz birini bulunca kendinizi emanet istersiniz ve evlenirsiniz. Oyuncu da evlenebileceği, kendini teslim edebileceği birini bulunca gönül rahatlığıyla oynar. Bulamayanlar kendi filmlerini çekmek istiyorlar. Ben şu anda Kıvanç 'a sonuna kadar güveniyorum. Beni en iyi şekilde kullanacağını biliyorum.

Araba merakınız olduğunu biliyorum…

Eskiden daha çok ilgilenirdim. Şimdi daha çok uzun yol yapmayı seviyorum. Araba sahibi olmak ve kullanmak yaşım yetmediği dönemlerde çok büyük bir hayalimdi. Geçmişteki bu hayalimden kaynaklı böyle bir merakım var.