Bengü Sevenlerini Gözne’de Coşturdu

İçel Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Gözne’de gerçekleşen konserde ünlü sanatçı Bengü, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Gözne Belediyesi Şenlik Alanı’nda gerçekleşen Bengü konserini binlerce kişi izledi. Gözne Belediye Başkanı Cemal Yaz ile İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın da izlediği konserde 2 saat sahnede kalan Bengü, seslendirdiği parçalarla binlerce kişiyi coşturdu. Şenlik Alanı’nı dolduran binlerce kişi de sık sık sanatçı Bengü’ye söylediği şarkılarda eşlik ettiler. Kırsal bir bölge olmasına rağmen böylesi kalabalık ve coşkulu bir kitleye konser vermekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bengü, kendisini davet ederek Gözne halkı ile buluşturan Gözne Belediye Başkanı Cemal Yaz ile İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’a teşekkür etti. İçel insanının tıpkı havası gibi sıcak olduğunu ifade eden Bengü, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı dinleyicilere teşekkür etti.

Konserin sonunda Gözne Belediye Başkanı Cemal Yaz ile sahneye gelerek sanatçı Bengü’yü kutlayan Başkan Macit Özcan, “Burada gördüğüm manzara beni gerçekten çok mutlu etti. İnsanlarımızın coşkulu bir şekilde, barış ve kardeşlik duygularıyla eğlenmesinden çok memnun oldum. Siz istedikten sonra Türkiye’nin en ünlü sanatçılarını biz sizlerin ayağına kadar getirmeye devam edeceğiz” dedi

Konuşmaların ardından ise Bengü’ye çiçek ve plaket takdim eden Başkan Özcan, 'Damarımda Kanımsın' adlı parçayı seslendirerek kalabalıktan büyük bir alkış aldı. Konser havai fişekler eşliğinde hep birlikte söylenen 10. Yıl Marşı ile sona erdi.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.