İşte Çağatay Ulusoy'un Yeni İmajı

Genç oyuncu Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ile birlikte rol alacakları ‘Medcezir’ isimli dizinin çekimlerine ait ilk görüntülerde yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekti...

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, 'Adını Feriha Koydum've 'Emir'in Yolu'isimli dizilerin ardından yıldızını parlatmayı başardı. Oyunculuk konusundaki başarısının yanı sıra, yakışıklılığı ile de dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, adının uyuşturucu operasyonuna karışmasıyla birlikte ortalıktan kayboldu.

Hiçbir şekilde kamera karşısına geçmeyen Çağatay Ulusoy, başına gelen olayın unutulmasını istiyordu. Uzun süredir televizyon dünyasından uzak kalan genç oyuncu, yeni sezonda senaryosu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'na ait olan 'Medcezir'isimli dizide rol alacak.

Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği ve 'The O.C.'isimli Amerikan yapımı diziden uyarlama olan 'Medcezir'in çekimlerine başlandı. Ünlü oyuncuya dizide eşlik edecek olan isim Serenay Sarıkaya olarak bildirilmişken, Tuzla'da başlayan çekimlere dair ilk görüntüler de internete sızdı. Dizi setinden fotoğrafların yer aldığı görüntülerde Çağatay Ulusoy yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekerken, Dizi ekibinin kısa sürede birbirine alıştığı da anlaşılıyor.