Gülşen Foça Mambo Beach Club'a Geliyor

Gülşen, Mambo Beach Club'ta sahne alacak.

Foça denince akla gelen tek mekan olan Mambo Beach Club, Moskovalı Marina Romanova tarafından 2010’da devralındı. Yaza damgasını vuran mekana ünlüler akın etmeye devam ediyor. Pop müziğin sevilen isimlerinden Gülşen de 17 Ağustos Cumartesi günü Mambo’da olacak. Ünlü sanatçı, kendisi için kurulan sahnede sevenlerine muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor. Gülşen, yeni ve eski albümlerindeki şarkıları özel dans şovlarıyla Mambo Beach Club’ta sergileyecek.
Pop müziğin sevilen sanatçısı Gülşen, Mambo’da ilk defa sahne alacak. 1996 yılında ilk albümü "Be Adam" ile müzikseverlere 'merhaba' diyen Gülşen, bu albümle iyi bir çıkış yakaladı. Müziğe 3 yıl ara verdikten sonra 1999 yılında "Erkeksen" adlı albümünü yayınladı. "Erkeksen" albümünün ardından 2002 yılında yayınlanan "Şimdi" isimli albümü ile müzikseverlerle bir kez daha 'merhaba' diyen sanatçı hızlı yükselişini 2004 yılında çıkardığı "Of.. Of.." adlı albümle sürdürdü.

Yeni bir imaja bürünen Gülşen, kısa sürede piyasanın aranan sanatçılarından biri haline geldi. 2006 yılında çıkarttığı "Yurtta Aşk, Cihanda Aşk" adlı albümle ismini sağlam bir yere oturtturan sanatçı gündemden düşmedi. Bu albümün ardından piyasaya sürülen "Gülşen Ama Bir Farkla" adlı albümü ve Ozan Çolakoğlu ile yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettirdi.

Müzikseverlerin heyecan ve merakla beklediği yeni albümü "Beni Durdursam Mı?" ile müzik marketlerde geçen günlere yerini alan Gülşen, sevilen tüm şarkılarıyla 17 Ağustos Cumartesi gecesi Mambo Beach Club’ta sahne alacak.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.