Acun neden Hülya Avşar ile çalışıyor?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yarışma programlarının tek değişmeyen jürisi Hülya Avşar ile neden yollarını ayırmadığını anlatırken, Avşar kızını öve öve bitiremedi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yarışma programlarının tek değişmeyen jürisi Hülya Avşar ile neden yollarını ayırmadığını anlatırken, Avşar kızını öve öve bitiremedi.

Mesut Yar ile Burada Laf Çok programına konuk olan Acun Ilıcalı, yarışma programlarının jürilerinden neden Hülya Avşar'ın değişmediğini anlattı.

'Ben Hülya'yı değiştirmek için bir sebep bulamadım' diyen Ilıcalı, 'Benim için çok özel bir insan kendisi. Ama bu da arkadaşlığımızın dışında. Hülya ile dört senedir çalışıyorum. Hülya benim için televizyon elektriği, enerjisi çok yüksek bir insan. Türkiye'de çok az insanda olan düşündüğünü anında söyleyebilme yeteneği var. Bizim bir çok ünlümüz bir şey düşündüğü zaman kafasında başka bir mekanizma vardır. Oradan geçirirler ve sakatlanmamam lazım diyerek konuşurlar. Bir şey söylemesi lazım ya mesela, orada bir şey söylemem lazım der onu söyler. Hülya'da böyle bir duygu yok. Hülya'nın ne söyleyeceğini hiç birimiz tahmin edemeyiz, her şeyi söyleyebilir. Bu her insanda olmayan bir özellik. O anda düşünüyor ve direk söylüyor. O yüzden Hülya Avşar çok özel bir insan benim için' şeklinde konuştu.

'ONU AŞIRI SEVİYORUM'


Acun Ilıcalı, 'Hülya ile aramızda çekişme var, didişme var büyük dostluk var, insan olarak aşırı seviyorum' dedi.

'HÜLYA'NIN YANINDA KENDİM OLUYORUM'

'Yanımda sevdiğim birinin olması lazım ki; bende o programda neşeleneyim' ifadesini kullanan Ilıcalı, 'Hülya'ya ne desen bozmuyor, kahkaha atıyor. Bir şey dediğin zaman yanındakinin bozulmaması, kompleks yapamaması, kendisiyle barışık olması seni öyle bir rahatlatıyor ki; ben kendim oluyorum Hülya'nın yanında. O yüzden Hülya Avşar' diye konuştu. BEYAZ GAZETE