Farah Zeynep Fiyatını Üçe Katladı

Yıldızı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle parlayan, Farah Zeynep Abdullah fiyatını üçe katladı.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Aylin rolüyle yıldızı parlayan Farah Zeynep Abdullah'ın, şöhretinin zirvesindeyken diziden ayrılıp yarıda bıraktığı tiyatro eğitimini tamamlamak için İngiltere'ye gitmesi şaşkınlık yaratmıştı. Öğrenimini tamamlayıp kısa bir süre önce yurda dönen Abdullah, Türkiye'nin en önemli iki jönüyle çalışma imkanına sahip oldu.

Yeni sezonda Kıvanç Tatlıtuğ ile dizi için kamera karşısına geçecek olan güzel oyuncu, yönetmenliğini Kerem Deren'in üstleneceği "Bir Küçük Eylül Meselesi" adlı sinema filminde ise Engin Akyürek'le başrolü paylaşacak.

BEZMEN'İN ROMANINDAN

Abdullah ve Tatlıtuğ, Nermin Bezmen'in'Kurt Seyd&Shura'adlı romanından ekranlara uyarlanan projede bir araya gelecek. Romanda, Bolşevik ihtilaliyle İstanbul'a sürüklenen hayatlar anlatılıyor.

ÜCRETİNİ ÜÇE KATLADI

Farah Zeynep Abdullah, şöhret olduğu'Öyle bir Geçer Zaman Ki'dizisinde bölüm başına 8 bin lira ücret alırken yeni dizi projesinde ücretini üçe katladı. Ay Yapım'la sözleşme imzalayan oyuncu, ocak ayında başlayacak yeni projesi için haftada 25 bin lira alacak. 40 bin lira alan Kıvanç Tatlıtuğ ise 60 bin TL'ye el sıkıştı.