Murat Boz 5 Günlük Tatil İçin 15 Valiz Aldı

Murat Boz, gelenek bozmayıp sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ve ailesiyle mavi yolculuğa çıktı.

5 gün Ege koylarını gezecek olan ünlü popçu; tekneye 15 valizle birden ayak bastı!

Pop müziğin başarılı ismi Murat Boz, bu yaz da geleneğini bozmadı. Yakışıklı şarkıcı, ailesi ve sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile birlikte önceki gün mavi yolculuğa çıktı. Kiralık teknesiyle kısa bir Bodrum turunun ardından Marmaris ve ardından Yunan Adaları'na gidecek olan Murat Boz, önceki gün denize açılırken objektiflere takıldı.

15 BAVULLA TATİLE ÇIKTI

Yelkenli tekneye ilk önce binen Murat Boz'un ailesi olurken; Eliz Sakuçoğlu gazetecilere görüntü vermek istemedi. Ünlü popçu ise gazetecilere,el salladıktan sonra ise mavi yolculuğuna start verdi. Mavi yolculuğun başlangıç anına ise valizler damga vurdu. Mürettebat, tam 15 bavulu'Casa Dell Arte'isimli tekneye taşıdı. Mürettebatın zorlandığını fark eden Boz da onlara yardımcı oldu.

ŞIK GÖRÜNMEK KOLAY DEĞİL!

Tekneye yerleştirilen valizlerden 5 tanesinin Murat Boz'a; 3 tanesinin ise sevgilisi Eliz Sakuçoğlu'na öğrenildi. Giyim tarzıyla genç kızların sevgilisi olan erkekleri ise peşinden sürükleyen Boz'un 5 günlük tatil için 5 valiz birden alması; "Murat Boz gibi sürekli şık görünmek kolay değil" dedirtti.