Miley Cyrus’tan Justin Bieber’a Uyarı

Miley Cyrus, genç şarkıcı Justin Bieber’ı ağır bir şekilde uyardı.

Güzel yıldız Miley Cyrus, son dönemin en dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi. Çocuk oyuncuyken ün kazanan ve bir süredir punk tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Miley Cyrus, değiştirdiği saç tarzıyla adeta hayatını da değiştirdi. Güzelliğini ortaya çıkaran ve yeni imajıyla tüm dikkatleri üzerine çeken genç yıldız, çocukluktan yeni çıkan, 19 yaşındaki pop yıldızını Justin Bieber'a ilginç bir tavsiyede bulundu.

Henüz 16 yaşındayken üne sahip olan ve geniş hayran kitlesi nedeniyle erken yaşta gelen şöhreti taşıyamayan genç yıldız Justin Bieber, garip davranışlarıyla herkesi şaşkına çeviriyor. Son olarak akşam yemeği için gittiği restoranda bir kovaya tuvaletini yaparak hayranlarını hayrete düşüren Justin Bieber, Miley Cyrus'tan da eleştiri aldı. Ünlü pop yıldızının aptalca davranışlar sergilediğini düşünen Cyrus, acilen müziğe ara vermesini önerdi.

Garip davranışlar sergilemeye devam eden Justin Bieber'a eleştiri oklarını yönelten güzel yıldız, "Dünya çapında bir şarkıcı olduğun için herkes her yaptığını görüyor. Bir sürü insanda bu yaptıklarını eğlenceli bulup internete koyuyor ama aslında bu cidden çok rezil bir durum", dedi.

Kaynak: kadın&kadın