Yengenin ‘İş’i Zor!

Serdar Ortaç’ın evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısı Chloe Loughnan’ın Türkiye’de çalışma izni olmadığı ortaya çıktı.

Bir buçuk senedir Türkiye 'de olan Loughnan kaçak çalışıyormuş.

Serdar Ortaç 'ın evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısı Chloe Loughnan 'ın Türkiye 'de çalışma izni olmadığı ortaya çıktı. Bir buçuk senedir Türkiye 'de olan İrlandalı Chloe Loughnan çalışma izni olmamasına rağmen çalıştığı öğrenildi. Chloe Loughnan bir buçuk senedir arkadaşları ve nişanlısı Serdar Ortaç 'ın uyarısına rağmen yabancılar şubesinden çalışma izni müracatında bulunmayınca işinden oldu.

Ortaköy 'de Sortie 'nin içinde Mori Sushi&Balık Restaurant 'nın işletmeciliği yapan Loughnan, çalışma izni olmadığı öğrenilince mekan sahipleri tarafından görevine son verildi. Sortie 'de ki restoran işletmeciliği elinden alınan Chloe Loughnan 'ın Türkiye 'deki oturma izni süreside bittiği için son dönemde sıkıntılı günler yaşıyor. Chloe Loughnan önümüzdeki hafta oturma izni süresini yeniledikten sonra ise çalışma izni için müracaattında bulunacak.

Çok para kaybetti 'iddiası '
Bodrum 'da tatil yapan Serdar Ortaç 'da kumarda kaybettiği paralar yüzünden dertli. Geçen sene bir röportajında kumar yüzünden, “Pişmanım ama son pişmanlık işe yaramıyor. Kumarda servet kaybettim. Eğer kumarda kaybettiğim parayı biriktirseydim bir servet sahibi olabilirdim” diyen Ortaç yine kumarda sevdası yüzünden servet kaybetti. Ortaç, geçen ay kumarda yine büyük miktar para kaybedince Range Rover model otomobilini ve motosikletini satışa çıkardı. Yanında çalıştırdığı işçilerin parasını ödeyemeyen Serdar Ortaç, son olarak İstinye 'de yıllardır kullanmadığı boş olan evinide gözden çıkarmak zorunda kaldı. Şarkıcı, Bodrum 'da nişanlısı Chloe Loughnan ile yaptığı tatil giderlerini ise yakın arkadaşı Süreyya Yalçın 'ın ödediği iddia edildi.