Ebru Gündeş 2. Kez Jüri

Yapımcı Acun Ilıcalı, ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında jüri üyeliği yapan Hadise’nin yerine Ebru Gündeş’le anlaştı. Gündeş daha önce Popstar’da görev almıştı

Yapımcı Acun Ilıcalı 'Yetenek Sizsiniz Türkiye've 'O Ses Türkiye'yarışmalarının geçen sezon finalinden sonra, 'Gelecek sezon bazı jüriler değişecek. Bir yarışma programında jüri sürekli aynı isimlerden oluşursa seyircinin tepkisi de aynı oluyor'açıklamasından sonra harekete geçti. Ilıcalı, 'O Ses Türkiye'yarışması için Ebru Gündeş ile anlaştı.

Daha önce Popstar yarışmalarında jüri üyesi olan Ebru Gündeş, bir kez daha ses yarışmasında jüri üyeliği görevini üstlenecek. Gündeş, üç senedir jüri üyeliği yapan Hadise yerine yeni yayın döneminde ekranda olacak. Acun Ilıcalı, kendi internet sitesi 'acunn.com 'dan yaptığı açıklamayla Ebru Gündeş 'i transfer ettiği için çok mutlu olduğunu yazdı.

Sıra Boz ya da Sandal 'da

Ilıcalı, şarkıcı Ebru Gündeş ile jüri üyeliğini için anlaştığını duyurarak, “Ebru 'yu ilk defa bir projemizde göreceğimiz için çok mutluyum. Çok yakında bir sürprizimiz daha olabilir” dedi. Ilıcalı, diğer jüri üyelerinden Hülya Avşar, Murat Boz ve Mustafa Sandal 'dan birisiyle yollarını ayırıp başka bir şarkıcıyı transfer edecek.