Çocuklarla Yumruklaştı

Şahnaz Çakıralp ile Murat Öncel'in boşanma davası da gergin geçiyor.

Murat Öncel'in boşanmak üzere olduğu eşi Şahnaz Çakıralp'e açtığı tazminat davasında tanık olarak dinlenen Sevinç Öz, "Şahnaz, Prof. Öncel'in ilk eşinden olan ikiz çocuklarının üzerine yürüdü, aralarında yumruklaşmalar oldu" dedi.

Boşanmak üzere olduğu eşi Şahnaz Çakıralp'in "Hastalıklı, tedavi olması gerekiyor, normal insan değil, benim yerime kim olsa vururdu bu adamı" açıklamalarına 20 bin liralık tazminat isteyen Prof. Dr. Murat Öncel'in açtığı davada tanık olarak dinlenen Sevinç Öz, ilginç iddialarda bulundu. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde önceki gün görülen duruşmada Çakıralp'le Öncel'in iki yıl önce evlendiklerini anlatan Öz, "Evlendiklerinden bir ay sonra 15-20 yıldır tanıdığım Prof. Öncel'in Nişantaşı'ndaki muayenehanesine gittim. Profesörün ilk eşinden olan 14 yaşındaki ikiz çocukları da ordaydı.

O sırada muayenehaneye Şahnaz geldi. Çocukları görür görmez'O... çocukları! Bunların burada ne işi var? Niye geldiler? Ben sana bunları istemiyorum demedim mi?'diyerek çocukların üzerine yürüdü. Daha sonra aralarında yumruklaşmalar oldu ve esnaf araya girdi" dedi. Çakıralp'in avukatı ise "Müvekkilimin sözleri hakaret içermemekte ve davacının kişilik haklarına saldırı niteliği taşımamaktadır. Davanın reddini istiyoruz" diye karşılık verdi. Mahkeme, dinlenmeyen tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.