Bennu Gerede'den Gezi Parkı açıklaması

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının ünlü isimlerinden Bennu Gerede, Survivor Adası'ndan döndükten sonra Gezi Parkı eylemleri hakkında konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda Survivor yarışmasından elenen Bennu Gerede katıldığı bir televizyon programında Gezi Parkı protestoları hakkında konuştu.

'İNANILMAZ ŞOK İÇİNDEYİM'
Kimsenin olmadığı bir adadan savaşın içine atılmış gibi hissettiğini belirten Gerede,'İnanılmaz şok içindeyim. Bravo diyorum ve alkışlıyorum halkı. İlk defa böyle bir şeye tanık oluyorum.'dedi.

'ÇOCUKLARIMLA PROTESTOLARA KATILDIM'
Gezi Parkı protestolarına çocuklarıyla katıldığını da ekleyen Gerede,'Biraz gaz bombasını yaşadık. Çocuklarımın gözleri sulandı. Adadan sonra beni hiçbir şey etkilemiyor. Genel olarak ise durum huzurluydu. Resmen şenlikti, kötü olaylara rastlamadık.'şeklinde konuştu.


'DAĞHAN ve DUYGU ÇİRKEFLİK YAPTI
'
Öte yandan adada yaşananlar hakkında konuşan Gerede, Dağhan 'ın gönüllüler adasına geçtikten sonra çok değiştiğini belirterek 'Dağhan dedikodu ve çirkeflik yaptı. Bize karşı çok çirkin bir imaj çizdi.'ifadelerini kullandı. Adanın bir diğer sivri ismi Duygu 'ya da değinen Gerede, 'Duygu fazla çirkefleşti. Elenmesini çok doğal buldum'diye ekledi.