Ümit Erdim Ve Asuman Krause Ayrıldı!

İlk olarak "Hayat Bilgisi" isimli dizideki rolü ile dikkatleri üzerine çeken, bu dizinin ardından birçok farklı proje içerisinde yer almaya başlayan Ümit Erdim, sunucu olarak karşımıza çıkar hale geldi.

Hem oyunculuk yeteneği hem de başarılı sunuculuğu ile birçok projenin aranan yüzlerinden biri olan Ümit Erdim, esprili kişiliği ile de gönülleri kazanmayı başarıyor. 37 yaşındaki ünlü manken ve sunucu Asuman Karuse'nin de kalbini kazanmayı başaran 28 yaşındaki genç oyuncu, uzun süredir mutlu bir beraberlik yaşıyordu.

AYRILIK HABERLERİNİ DOĞRULADI
Aynı evi paylaşan Asuman Krause ve Ümit Erdim, uzun süredir birlikte oldukları için yakın çevreleri tarafından evleneceklerine yönelik iddialar artış göstermeye başlamıştı. Sevgilisine "Hanımın" şeklinde hitap eden genç oyuncu Ümit Erdim, her ne kadar kameralardan uzak yaşamayı tercih etseler de, Asuman Krause'ye olan aşkını her fırsatta dile getiriyordu. Sevgilisi ile aynı şirkette, Endemol Türkiye'de çalışan Ümit Erdim, bu şirketten ayrılınca ilişkilerinin bittiğine yönelik iddialar da artış göstermeye başladı. Sadece şirketten ayrılmakla kalmayan, sevgilisi ile beraber oldukları bütün fotoğrafları da sosyal medyadan kaldıran genç oyuncu, bu tavrı ile de ayrılık haberlerini doğruladı.

Geçtiğimiz günlerde Rihanna konserinde karşımıza çıkan Ümit Erdim'in yanında Asuman Krause'nin olmaması da gözlerden kaçmadı. Konserde yalnız olmasıyla da ayrılık iddialarını güçlendirdi. Asuman Krause ise sosyal medyadan birbirlerine göndermeler yapan, sürekli polemik yaşayan arkadaşları için "Amaçlarından sapılıyor ben söyleyeceğim şeyi giderim yüz yüze söylerim", şeklindeki açıklaması ile dikkatleri çekti.