Özge Ulusoy'dan Samimi Açıklamalar

Güzel manken Özge Ulusoy, özel hayatını ve 30 yaş hissiyatını Elele dergisine anlattı.

Güzel manken Özge Ulusoy, defilelerin en gözde mankenlerinden biri olmanın yanı sıra televizyonun en çok izlenen programlarında yer alarak başarılı bir ekran yüzü olduğunu da kanıtladı. Moda dünyasındaki deneyimini'Bugün Ne Giysem?'programının jüri koltuğunda değerlendiren model, 30 yaş hissiyatını, özel hayatını ve güzellik sırlarını en samimimi haliyle anlattı.

Hacı Sabancı'yla biten ilişkisi için "Saygıyla anıyorum" diyen ünlü manken, şimdi hem iş hem de özel hayatında çok mutlu olduğunu söylüyor.

İşte Ulusoy'un Elele'ye verdiği o röportaj...

*Kadınları her gün tepeden tırnağa eleştiren bir göz olarak sence bir kadının en iyi durduğu görüntüleri hangileri?
"TÜRK KADINI GÜZEL GİYİNMEYİ BİLMİYOR"

-Ben hep şunu söylüyorum; bence Türk kadını güzel giyinmeyi biliyor. Ama yaptığı hata şu; vücuduna göre giyinmeyi bilmiyor. Bir kadın vücuduna oturan hangi kıyafeti giyerse giysin iyi görünüyor zaten.

Bir de insanın tarzını sindirmiş olması lazım. Örneğin bize birçok farklı tarzda yarışmacı geliyor. Gotik, rock ya da benzeri tarzlarda. Kişi bunu özenip de yapmamışsa çok eğreti duruyor. O yüzden her kadının kendi içinde kendini şık hissettiği kıyafeti bulması lazım. Benim de özel hayatımda giydiğim belli şeyler var, giymediğim de çok şey var.

*Peki sen hangi görüntüye "olmamış" diyorsun en çok?

Özge Ulusoy'dan Samimi Açıklamalar

-Günlük bir kıyafete abiye topuz yapıp gelenler oluyor. Birincisi bu, ikincisi de çorap konusu. Biz çorap konusunda biraz hassasız programda.

İnce çorap dediğiniz zaman; tene uyumlu olması gerekiyor, parlak olmaması gerekiyor, yaşına uygun olması gerekiyor vs. Genç kızlarda ten rengi çorap gördüğüm an "olmamış" diyorum.

BABAMLA GÖRSELER ONUNLA YAZACAKLAR

*Günden güne güzellik grafiğin yukarı doğru çıkıyor, biraz güzellik sırlarını alalım lütfen...
"ÇOK BAKIYORUM KENDİME"

-Çok teşekkür ederim. Aslında ben çok mutlu olduğum için böyle bir enerji veriyorum dışarıya. İş hayatım da özel hayatım da çok yolunda gidiyor. Bunun yansıması oluyordur.

Bir de çok bakıyorum gerçekten kendime. Benim saçım, cildim, vücudum enstrümanım gibi. Bir sanatçının kemanına ya da çellosuna nasıl bakması gerekiyorsa benim de vücuduma öyle bakmam gerekiyor.

Bale yaptığım dönemde de böyleydi. Kendime hep iyi bakardım. Uykumu alıyorum, spor"href="https://kralspor.ensonhaber.com" target="_blank">spor yapıyorum, iyi besleniyorum, abur cuburdan kaçınıyorum, mümkün olduğunca az makyaj yapıyorum. Her akşam cildimi iyi temizliyorum, maskelerimi yapıyorum. Bunu yapmak en fazla 15-20 dakikamı alıyor ama değiyor.

Özge Ulusoy'dan Samimi Açıklamalar

*Şu an nasıl özel hayatında sular?

-Her şey yolunda gidiyor özel hayatımda şu an. Kendimi çok mutlu hissediyorum. Önemli olan iki insanın birbirini mutlu etmesi... Umarım böyle devam eder.

Sosyal medyayla olan bir samimiyet söz konusu anladığımız kadarıyla. Nasıl bir ilişkiniz var?
"ARABADA GÜLÜYORUM ALKOLLÜYDÜ YAZIYORLAR"

-Evet, aynen öyle. Sabah kalkar kalkmaz önce biraz korku dolu gözlerle bakıyorum. Çünkü gerçekten neyle karşılaşacağımı çok merak ediyorum. Geçen gün arabada gülüyorum; hemen alkollüydü, ayakta duramıyordu gibi haberler"href="/" target="_blank">haberler çıktı.

Özge Ulusoy'dan Samimi Açıklamalar

MUTLU BİR YUVAM OLSUN İSTİYORUM

10 sene sonra nasıl bir tablo hayal ediyorsun?

-Aile olmak istiyorum. Bir 10 sene önce bu soru sorulsaydı farklı cevap verirdim. Çocuklarım olsun, mutlu bir yuvam olsun istiyorum. Onun dışında hâlâ ekranda olmak isterim. Başarı grafiğini hep yüksek tutan örnek aldığım isimler var.

Pınar Altuğ, Ceyda Düvenci gibi...

Hayatımızda uzun zamandır varlar ve hep güzel işlerle oldular. Ben de öyle yıllarca başarılı, sevilerek izlenen bir ekran karakteri olursam çok mutlu olurum tabii ki.

Özge Ulusoy'dan Samimi Açıklamalar

30 yaşı nasıl buldun?
"YAŞLANMAK BANA YARADI"

-Ben 30'u çok sevdim. Kendimi güzel hissettiğim bir yaştayım. Ben bana yaş almanın yaradığını düşünüyorum. Bundan on yıl önceki fotoğraflarıma bakıyorum şu an kesinlikle daha iyi duruyorum.

Yüzümü daha iyi tanıdığım için değiştim aslında. Kaşımın şeklini değiştirdim, göz makyajımı değiştirdim, saç rengimi değiştirdim. Bunlarla insan daha iyi gözüküyor.

Yaş almak bazı kadınlara yarıyor ben de inşallah onlardan olurum ve bu grafik böyle devam eder. İçsel olarak ise biraz daha farkında olmaya başladım. Geçen sene bile her şeyi çok daha tozpembe yaşıyormuşum.

Hayattaki bazı iniş çıkışlar size karşınızdaki birçok insanın olduğu gibi olmadığını ve değiştiremeyeceğinizi gösteriyor. 30 yaşında anladım ki kimseyi değiştiremiyorsunuz.

Özge Ulusoy'dan Samimi Açıklamalar