Irmak Atuk gözyaşlarına boğuldu

Survivor 2013 yarışmasından elenen manken Irmak Atuk canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Beyaz TV'de yayınlanan Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze programına konuk olan manken Irmak Atuk kendisine sorulan bir soru üzerine gözyaşlarını tutamadı.

Program sunucusu Kenan Erçetingöz'ün "Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç'la aşk yaşadığın iddia edildi" sözlerine Irmak Atuk isyan etti.

"Ne kadar söylesem de insanlar bunu bilemez ve anlayamaz"
diyen Irmak Atuk, bu derecede bir iftirayı hak etmediğini söyledi. Atuk, Ben buradan haberi yapan Bülent Cankurt'a sesleniyorum; yaptığı haberin arkasında duracağını düşünüyorum. Ben Türkiye'ye döndüm. Kendisine bir mesajım var; gazeteciliğin 7 ilkesi var bunlardan biri kaynak göstermek bu haberi neye dayanarak ne şekilde yaptın? Bunun haberini yapmasını istiyorum bunun kaynağı nedir? şeklinde konuştu.

ESAT BEY'İ SADECE OYUNLARDA GÖRDÜM

"Orada Esat Bey'le merhaba merhabadan öteye samimiyetimiz geçmedi" diyen Irmak Atuk, "Esat Bey'i sadece oyunlarda gördüm ve oyunlarda sadece bize kuralları anlattı" dedi.

İnsanlara sürekli açıklama yapmak zorunda kaldığını söyleyerek canlı yayında gözyaşlarına boğulan Atuk, "Bu işler bu kadar basit olmamalı" dedi.