'İstanbul Eğlenceli Ve Enerjisi Yüksek'

Mavi Jeans markasının reklamlarında rol alan Sara Sampaio, iki kez geldiği İstanbul'a hayran kaldı.

Ünlü manken, "İstanbul enerjisi yüksek ve eğlenceli bir şehir. İnsanları da çok güzel" dedi.

Hazır giyim markası Mavi Jeans'in son reklam kampanyasında Kıvanç Tatlıtuğ ile kamera karşısına geçen 22 yaşındaki Portekizli manken Sara Sampaio; L'Officiel dergisinden Neslihan Bulut Yılmaz'a konuştu:

16 YAŞINDAN BERİ PODYUMDA
16 yaşında lise öğrencisiyken Portekiz'de bir mankenlik yarışmasına katıldım. Mankenlik kariyerim de böyle başladı. Lise yıllarımda çok fazla mankenlik yapmadım ancak üniversiteye girdikten sonra daha fazla boş zamanım oldu ve mankenliğe yoğunlaşabildim.

Hiçbir zaman en popüler ya da en güzel kız olmadm. Ancak hep çok arkadaşım oldu. Şu anda da en çok eski arkadaşlarımla görüşüyorum. Podyumlardan çok arkadaşım yok.

Bu işin en güzel yanı; farklı yerleri ziyaret etmek ve yeni insanlarla tanışabilmek.

Mankenliğin en kötü yanı ise istikrarının olmaması. Bu meslekte asla plan yapamıyorsunuz. Sürekli yollardasınız. Tabii bu aynı zamanda hayatı ilginç de kılıyor.

Ben bir manken olarak Kate Moss'a ve Adriana Lima'ya hayranım.

Modellik çok keyifli bir meslek. Aslında bir oyuncusunuz; size belli bir karakteri canlandırmanızı söylüyorlar ve siz de o karakteri canlandırıyorsunuz.

İstanbul'a iki kez geldim. Bence enerjisi yüksek ve eğlenceli bir şehir, ayrıca insanları da güzel.

Son olarak Calzedonia markası için objektif karşısına geçtim. Son iki yıldır birlikte çalışıyoruz.

Dolce&Gabbana'nın her tasarımını seviyorum. Her tasarımı kesinlikle büyüleyici. Armani, Versace ve Valentino'nun da çizgisini beğeniyorum.

GECELERİ SEKSİ...
Dolabımda en çok siyah pantolon vardır.

Genel olarak jean pantolon, sade bir bluz ve deri ceket giyerim. Gece dışarı çıkarken de seksi bir elbise ve topuklu ayakkabıları tercih ederim.

Cilt bakımı için çok fazla bir şey yapmıyorum. Ancak makyajımı hep temizlerim ve gece yatarken krem kullanırım.