Çine’de Haluk Levent Konseri

Aydın’ın Çine ilçesinde Belediye tarafından düzenlenen Gençlik Konseri'nde Türk Rock müziğinin sevilen ismi Haluk Levent Çinelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yediden yetmişe binlerce kişinin izlediği konserde ünlü sanatçı seslendirdiği eserlerle izleyicilerden büyük alkış aldı.
Çine Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen konserde sahne alan Haluk Levent’i Belediye başkanı Enver Salih Dİnçer ile birlikte yaklaşık 6 bin kişi izledi. Muhteşem bir sahne performansı sergileyen Haluk Levent yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalırken hayranları sanatçıyı çığlıklar atarak izledi.

Böyle güzel bir yeri Çine’ye kazandırdığı için Başkan Dinçer’e teşekkür eden Haluk Levent; Çine’de ikinci defa olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha önceki Oğlak ve Çoban Festivalinde Çinelilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Haluk Levent bu gece de aynı coşkuyu yaşadığını belirtti.

Şarkı aralarında seyircilerle güzel diyaloglar kuran ve performansıyla dinleyenlerine unutamayacakları bir gece yaşatan sanatçı, yaklaşık bir buçuk saate yakın sahnede kalarak, izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Söylediği Ege Türküsü eşliğinde oynadığı harmandalı zeybeği izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, yaptığı konuşmasında; sanat ve kültür adına Çine’de çok güzel işlere imza attıklarını ve bunlara devam edeceklerini söyledi.

Haluk Levent’e teşekkür eden Başkan Dinçer sanatçıya çiçek takdim etti ve son zamanlarda ülkemizde yaşanan olaylara seyirci kalmamız gerektiğini de belirtti.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.