Manuel Fernandes: Kız arkadaşıma 'O...' dediler evden kovdum

Fernandes: İki bayanla hiçbir şekilde konuşmadım. Yanlarına dahi oturmadım. Fiziki müdahalem de olmadı. Tanınmış bir futbolcu olduğum için bu durumdan faydalanıp iftira atıyorlar, şikayetçiyim.

Eskişehir maçından önce Beşiktaşlı Manuel Fernandes'in, karakolluk olduğu kadınlarla yaşadığı tüm ayrıntılara AKŞAM ulaştı. Manuel Fernandes ifadesinde suçlamaları reddetti:

OLAY günü Sofa Otel'de arkadaşları Gonzalı, Joao, Shane ve Muhammed'le (Beşiktaşlı genç oyuncu Muhammed Demirci değil) birlikte yemekte olduğunu buradan gözde eğlence merkezi Reina'ya gittiklerini belirten Fernandes "Burada eğlenirken Öykü Özer ve Seda Parseker isimli daha önceden tanıdığım ve buluşmak üzere sözleştiğim arkadaşlarım yanıma geldi.

KAMPTAN SADECE 5 SAAT ÖNCE OLDU


HEP birlikte eğlenirken, yanımıza isimlerini sonradan öğrendiğim Gülşah Ö. ve Damla Ç. geldiler. Arkadaşlarımla bir şeyler konuştuktan sonra masamıza oturdular. Ben onlarla hiç konuşmadım. Aramızda diyalog olmadı. Bir süre eğlendikten sonra Reina'dan çıktık. Ben, Seda Parseker'in kullandığı otomobilin ön tarafına oturdum. Arka tarafa Öykü ve Joao oturdu. Diğer arabama da Muhammed, Shane, Gonzalo, Damla ve Gülşah isimli bayanlar binerek Gayrettepe'deki Masquarade'ye gittik. Yorgun olduğumuz için 15 dakika durup alkol almadan çıktık. Çünkü 4-5 saat sonra Eskişehir maçı için yola çıkacaktık.

KIZ ARKADAŞIMLA BERABER UYUDUK


FULYA'DAKİ evime geldik. Eve girince ben Seda P. ile birlikte odama çekildim. Erkek arkadaşlarıma kızlar burada kalacaksa salonda otursunlar dedim. Odamda kız arkadaşımla otururken içeriden tartışma sesleri geldi. Kız arkadaşım kendisi hakkında ileri geri konuşulduğunu duyduğunu söyleyerek kızların yanına gitti. Ben odada kaldım. Odada iken tartışmanın sürdüğünü duyunca salona gittim. Kız arkadaşım bana, bayanların kendisine,'O...u'dediğini ve pet şişeyi suratına fırlattığını söyleyince Gonzalo ve Muhammed'e'Bu kızları siz getirdiniz, siz gönderin dedim. Odama geçtik. Kız arkadaşımla uyuduk."

İFTİRA ATTILAR, BEN DE DAVACIYIM


HAKKINDAKİ suçlamaları kabul etmeyen ve iftira atıldığını söyleyen Fernandes ifadesinin devamında "Bu 2 bayanla hiçbir şekilde konuşmadım. Yanlarında dahi oturmadım. Hiçbir fiziki müdahalede bulunmadım. Tanınmış bir futbolcu olduğumdan dolayı bundan faydalanıp iftira atan, beni, arkadaşlarımı ve bina sakinlerini rahatsız eden ve evimden çıkmamakta direnen 2 bayandan ben şikayetçiyim" dedi.

KAVGA AYAKKABIDAN ÇIKTI

Ferdi'nin kız arkadaşı Seda P. de, "Ayakkabılarını çıkarmadan eve girmek istediler, karşı çıktım" dedi.

Fernandes'İn kız arkadaşı Seda P., ifadesinde, tartışmanın eve ayakkabıyla girilmesinden çıktığını söyledi. Fernandes ve arkadaşlarıyla barda eğlenirken, Damla ve Gülşah'ın, Fernandes'in arkadaşlarıyla konuştuklarını ve birlikte diğer bara geldiklerini, buradan da eve geldiklerini anlatan Seda P.'nin ilginç ifadesi şöyle:

SU ŞİŞESİNİ FIRLATTI


"BAYANLAR içeri girerken Öykü isimli arkadaşım, onlara,'Ayakkabılarınızı çıkartır mısınız?'dediğini duydum. Aldırış etmediler, herhangi bir cevap vermedi.

SALONDAKİ çantalarımızı almaya gittiğimizde bayanlardan biri bana,'Hangi o..p. ayakkabını çıkart dedi'diye bağırdı. Ben de'Ayakkabılarınızı çıkartın'diye karşılık verdim. Esmer kız, şişe fırlattı. Fernandes gürültüye geldi.

FERNANDES bana iyi olup olmadığımı sordu. Kızları evde istemediğimizi söyledik. Bunun üzerine kızlar, Manuel Fernandes'e, ve ailesine İngilizce olarak küfür etti.'Sen kimsin, kendini ne sanıyorsun? Televizyonları çağırıp sizi rezil edeceğiz'diye bağırmaya başlayınca güvenliği çağırdık. Bu kadınlarla muhattap olmadık."

TEKMEYLE KAFAMA VURDU

Fernandes beni önce itekledi, ardından vurmaya başladı

Emniyetteki ifadesinde muhasebeci olduğunu belirten Gülşah Ö., olay günü Reina'ya gittiklerini burada Beşiktaşlı Manuel Fernandes'le karşılaştıklarını söyledi. İfadesinin devamında alkollü olarak 4 kız 5 erkek mekandan birlikte ayrıldıklarını anlatan Gülşah Ö. sonra şöyle konuştu:

"FERNANDES'İN Fulya'daki Selenium Twins'teki evine geçtik. Ben ve arkadaşım Damla Ç., eve çıkmak istemedik. Taksi çağırdım. Taksi beklerken mekandan birlikte ayrıldığımız Fernandes'in arkadaşlarından ikisi gelerek taksi şoförüne para verdi ve gönderdi. Bizi ikna ederek Fernandes'in bulunduğu kata çıkardılar. Kata çıktığımızda Fernandes ve arkadaşları başka bölümdeydi. Biz diğer taraftaydık.

HİÇ ANLAMADIM

FERNANDES bulunduğumuz yere geldi. Kız arkadaşıyla aralarında Portekizce konuştular. Fernandes konuşmayı keserek yanıma geldi. Beni itekledi. Tekmeyle vurmaya başladı. Ben yere düşünce kafamı yere vurdu. Fernandes'in arkadaşları gelerek beni O'nun elinden zor kurtardı."

Kurtarırken bana da vurdu

OLAYIN diğer kahramanı Damla Ç. de emniyetteki ifadesinde Gülşah Ö.'nün ifadesine benzer bilgi verdi. Muhasebeci olduğunu belirten Damla Ç., Fernandes'in arkadaşı Gülşah'a vurduğunu kurtarmak isteyince kendisine de saldırdığını söyledi.

Gecelerin adamı!

Manuel Fernandes, futbolu kadar gece yaşantısıyla da dikkat çekiyor. Portekizli yıldız, önceki gün karakolluk oldu.

Darp iddiası asılsız

Fernandes kulübün resmi sitesinden şu açıklamayı yaptı: "Darp iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır ve kesinlikle asılsızdır. Bu olayda adı geçen ve asılsız iddialarda bulunan kişilerle ilgili tarafımca hukuki süreç başlatılmış olup, kendilerinden şikayetçi olduğumu bildiririm. Saygılarımla..."

Ferdi kadın dövmez!


Samet Aybaba, bir kadını darp ettiği iddia edilen Portekizli futbolcu Fernandes'in böyle bir şey yapacağına inanmadığını söyledi.

AYBABA, basın mensuplarına şunları söyledi: "Eskişehir maçı öncesi adı bir olaya karışmış. Kadınları döveceğine inanmıyorum. Olay emniyet ve yargıya intikal etmiş, bu nedenle fazla konuşmaya gerek yok."