1 Demet 3 pişti

Pal FM'in geleneksel olarak gerçekleştirdiği 'Pal FM Müzik Ödülleri' gecesinin üçüncüsü, The Edition Otel Billionare Clup'ta gerçekleştirildi. Dinleyicilerinin oylarıyla belirlenen 20 dalda adayın ödül aldığı gecenin ev sahipliğini iş adamı Mübariz Mansimov yaptı.

Sanat camiasının yanı sıra iş ve siyaset dünyasının renkli simalarının da katıldığı geceyi Seray Sever sundu. Geceye'En İyi Albüm'dalında'Giderli 16'adlı albümüyle ödül kazanan Demet Akalın, damga vurdu.

ŞARKISINI DİNLEMEDİLER

Eşi Okan Kurt'la birlikte davete gelen seksi şarkıcı, eski dostu şimdiki düşmanı Alişan'la pişti olmamak için köşe kapmaca oynadı. Olaylar bununla da bitmedi. Akalın'ın eski eşi Önder Bekensir ve bir zamanlar dostu olan şu sıralar ise küs olduğu Hande Yener de gecedeydi. Ödülünü almak için sahneye çıkan Demet Akalın, şarkısını söylerken Bekensir, Alişan ve Hande Yener onu izlemek yerine birbirleriyle konuşmayı tercih etti. Bu üçlünün arasındaki samimiyeti görenler "Anti-Demet'çiler kanka olmuş" diyerek espri yaptı.

ŞAMPiYON OKAN

Demet Akalın objektifler karşısında mutluluk pozu verirken, Okan Kurt ise eşinin ödülünü Şampiyonluk Kupası gibi havaya kaldırdı.

NiSPET YAPTILAR
Önder Bekensir, Hande Yener ve Alişan, gece boyunca birbirinden ayrılmayarak Akalın'a nispet yaptı.

HADiSE'YE ÖDÜL iCAT ETTiLER!

Gecede dünyada örnekleri bulunan ve Türkiye'de ilk kez verilen'En İyi Alternatif Single'dalında ödüle Hadise'Visal'ile layık görüldü. Gecenin en şaşıran ismi olan Hadise, "Beklemiyordum, şok oldum" dedi.

GÖKSEL DEKOLTESi

"Yılın Kadın Şarkıcısı" Şarkıcısı" ödülünü kazanan Göksel, geceye göğüs dekolteli yeşil bir kostümle katıldı. Oyunculuk tekliflerini geri çeviren Göksel, "Çok içime sinerse belki oynayabilirim" dedi.