Önder Bekensir babalık için yanıp tutuşuyor

Ebruli programının bugünkü konukları Ben Buradan Atlarım programının yarışmacıları Önder Bekensir ve Günay Musayeva'ydı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ebruli programında Ebru Şallı'nın bugünkü konukları Ben Buradan Atlarım programının yarışmacıları Önder Bekensir ve Günay Musayeva'ydı.

Bebekleri çok sevdiğini söyleyen Bekensir'e Şallı canlı yayında babalık testi yaptı. Stüdyoya gelen küçük misafir Mina, Bekensir'in kucağında huysuzlandı. Musayeva ise, küçük misafir Mina'ya oğlu Cihangir Can'ın sevdiği Azeri ninniyi söyledi.

'BABA OLMAYA HAZIRIM AMA...'


'Ben baba olmaya hazırım ama anne adayını bulmam gerekiyor' diyen Önder Bekensir, 'Bu saatten sonra birlikte olduğum kadın anaç olmalı. Her baba erkek çocuk ister ama benim için cinsiyeti hiç önemli değil. Kız ile babanın ilişkisi de apayrı' şeklinde konuştu.

'TEK AŞKIM OĞLUM'


Ebru Şallı, ünlü oyuncu Tolga Karel ile evli olan Günay Musayeva'ya, 'Aşık mısın?' diye sordu.

'Aşığım evet' yanıtını veren Musayeva ardından, 'Oğluma çok aşığım. Tek aşık olduğum insan oğlum. Sevgi var, alışkanlık var ama aşk başka bir şey. Onu ayakta tutan tek heyecan Cihangir Can' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE