Edip Akbayram Kızını Evlendirdi

Edip Akbayram'ın kızı Türkü Akbayram, İstanbul Kandilli'deki Adile Sultan Sarayı'nda yapılan düğünde, Serdar Çınar ile hayatını birleştirdi.

Edip-Ayten Akbayram çiftinin kızları 27 yaşındaki Türkü Akbayram, Kandilli'deki Adile Sultan Sarayı'nda dün gece yapılan düğünle, 30 yaşındaki Serdar Çınar ile evlendi. Boğaz manzarasında kokteyl ile başlayan düğün törenine, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda ünlü katıldı. Çiftin nikah şahitliğini, sanatçı Akbayram'ın Gaziantep'ten çocukluk arkadaşı Eyüp Leblebici ile Antalyalı turizmci Ramazan Aslan yaptı. Bahçedeki sade nikah töreninin ardından davetliler, salondaki yemeğe geçti. Geceye katılan sanatçılar Belkıs Akkale, Onur Akın, Yavuz Bingöl, Hüseyin Turan, Kubat ve Mahsun Kırmızıgül, Akbayram Ailesi'ni yalnız bırakmadı.

Çınar çiftinin ilk dansının ardından piste çıkan konuklar, masal gibi düğünde geç saatlere kadar eğlendi.

Gecenin finalinde Belkıs Akkale, Onur Akın, Yavuz Bingöl, Hüseyin Turan ve Kubat'tan sonra sahneye gelen Edip Akbayram, gelin olan kızı Türkü için'Sen Gittin Gideli'adlı parçasını söylerken, kızı Türkü ve damadı Serdar gözyaşlarını tutamadı. Kendisinin de gözleri dolan Edip Akbayram'ı, Onur Akın, Hüseyin Turan ve Kubat teselli etti.

Üniversitede master yaparken 4.5 yıl önce tanıştıklarını ve 1 yıl önce de evlenmeye karar verdiklerini anlatan Türkü Çınar, "Çok mutluyum" dedi.

Edip Akbayram ise Serdar Çınar'ın bugünden itibaren damadı değil, oğlu olduğunu dile getirdi.

Türkü-Serdar Çınar çifti, düğünün ardından balayını geçirmek üzere İtalya'ya gitti.