Malkoçoğlu Tatil İstiyor

Burak Özçivit, "100 bölümdür hiç ara vermeden çekiliyor bu dizi. Ben de artık tatil istiyorum" dedi.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu'nu canlandıran Burak Özçivit, Vogue Türkiye dergisinin Vogue Men eki için samimi açıklamalar yaptı.

İşte Burak Özçivit'in açıklamaları:

MODEL OLMAMI BABAM İSTEDİ


Üniversiteye hazırlık safhasında, kendi çizimi de çok iyi olan annesi, güzel sanatlar fakültesine başvuru formunu koymuş önüne. Üç-dört günlük bir hazırlıkla girdiği sınavdan başarıyla çıkıp Marmara Güzel Sanatlar'ın Fotoğrafçılık bölümünde eğitim almaya hak kazanmış.
70 Bin TL Konut Kredisini 700 TL taksitle alabilirsiniz!

Üniversitenin ikinci senesinde, bu kez babasının teşvikiyle, Best Model of Turkey yarışmasına katılıp birinci olmuş.

Türkiye'yi temsil ettiği Best Model of the World'de de ikincilik elde etmiş: "Babam bir defilede gönlünden öyle geçirmiş; benim oğlum da böyle olsa keşke diye... Çok istemiş herhalde. Yarışmayı kazandığımda da ben çok şaşırdım, o hiç şaşırmadı mesela.

Benim de en önemli felsefelerimden biri budur: Gerçekten istemek. Bir şeyi istiyorsanız, gerçekten isteyeceksiniz, lafta olmuyor o iş. Buna çok inanıyorum."

KARTAL TİBET KAFAMI AÇTI


"Her röportajda teşekkürümü ediyorum. Kartal Hoca (Tibet) kafamı açtı diyebilirim. Bu işin mankenlikten farklı olduğunu bana o öğretti. Aslında söylediklerinin sadece replik olmadığını... Bunların duygulara bağlandığını... Duygunun içinde kalman gerektiğini... Fakat ilk başladığımda çok'Ben neden buradayım'dedim.

BİZİM HAYATIMIZ GERÇEKTEN SET

Kendine vakti ayıramadığından dert yanan Özçivit, "Yakın gelecekte, yaz tatilini bekliyorum" diyor ve ekliyor: "Çok uzun zamandır tatil yapmıyorum çünkü. Şöyle düşünün, 100 bölümdür hiç ara vermeden çekiliyor bu dizi. Mesela özel bir durum denk gelir, ne bileyim, maç olur, bir şey olur, çakışır da dizi yayınlanmaz ya o hafta. Bu dizinin tarihinde 100 bölüm boyunca öyle bir şey olmadı. Bizim hayatımız gerçekten set. Onun dışında ne yapıyorsun, dersen, doğru düzgün kendine bile vakit ayıramıyorsun ki. Aileme vakit ayırmaya çalışıyorum onları çok sevdiğim için. Zaten iki-üç arkadaşım var, onlarla bile ayda yılda bir görüşebiliyorum artık."